Mijn klanten de gewenste dienstverlening bieden op het door hen gekozen moment

Nu informatie aanvragen

In het kort

Met BT Contact houdt u uw klanten nog tevredener en verlaagt u kosten door de dienstverlening te verbeteren en minder geld te besteden aan Customer Relationship Management.

De winst is afhankelijk van de loyaliteit van uw klanten: een tevreden klant betekent een gezonde omzet. Het is dus belangrijk dat de dienstverlening van uw organisatie zo goed is dat klanten steeds blijven terugkomen.
 
Met flexibele, schaalbare contactcenters kunnen klanten contact opnemen wanneer en hoe zij dat willen, waarbij ze altijd de aandacht krijgen die ze verdienen. En omdat ze voor selfservice kunnen kiezen, zijn de experts beschikbaar voor klanten met een probleem dat een persoonlijke aanpak vergt.

U kunt ook het aantal beschikbare contactcentermedewerkers aanpassen op basis van wisselingen in de vraag. Zodoende betaalt u alleen voor wat u gebruikt.

Lees verder als u wilt weten hoe BT Contact de dienstverlening die u biedt, kunnen verbeteren en uw kosten kunnen verlagen.

Om onze ambities voor onze klanten te realiseren, hadden we een modern, flexibel telefoonsysteem nodig. We hebben dit gerealiseerd met de implementatie van het gehoste Cloud Contact-systeem (aanbevolen door onze partner BTST), dat veel meer functionaliteiten en mogelijkheden biedt, waarmee we onze dienstverlening hebben kunnen verbeteren."
- Isobel Riley, Chief Executive, South Tyneside Homes

Hoogtepunten

Houd klanten tevreden en haal meer uit uw middelen met BT. BT Contact kunnen onder meer het volgende voor u doen:

  • Personeelskosten voor contactcenters met wel 90 procent omlaag brengen
  • Klanten de mogelijkheid bieden contact op te nemen op de door hen gewenste manier
  • Problemen bij het eerste contact oplossen en klanten tevreden houden
  • Contactcenters schalen en aanpassen aan het aanbod, zodat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft
  • De expertise inzetten waar deze het meest nodig is

De volgende stap

Neem contact op met uw accountmanager of vraag informatie aan als u meer wilt weten over wat BT Compute voor uw organisatie kan doen.

Klanten aan het woord

We wilden onder geen beding afdoen aan de ervaring van klanten, omdat we daar zonder twijfel de nadelige gevolgen van zouden ondervinden. Met BT beschikten we snel over een rendabel kwaliteitsproduct."
- Darren Hepworth, Vice President, Customer Contact Centre, TD Waterhouse