Mijn operationele kosten beheersen en concurrerend blijven

Nu informatie aanvragen

In het kort

Met beheerde beveiligingsoplossingen van BT Assure beschikt u over de krachtigste netwerkbeveiliging van ‘s werelds meest betrouwbare leverancier van netwerkbeveiliging. Met een op uw organisatie afgestemdebeveiligingsoplossing kunt u dankzij BT Assure middelen vrijmaken en de kosten voor uw interne beveiliging verlagen. En door aanvallen op uw netwerk te voorkomen bespaart BT u de kosten  aan verloren bedrijfsmiddelen en netwerkherstel.

Het is belangrijk uw activiteiten te optimaliseren, terwijl uw netwerk beschermt blijft tegen steeds veranderende bedreigingen. Het is niet eenvoudig de complexe uitdagingen en kosten voor adequate, permanente bescherming van uw netwerk het hoofd te bieden. Deze taak uitbesteden aan experts kan wel eens uw beste beslissing ooit blijken te zijn.

Met BT Assure beschikt u niet alleen over de beste oplossing van een toonaangevende leverancier van netwerkbeveiliging, maar ook over een volledig op maat gemaakte aanpak die is ontworpen om uw individuele netwerk te beschermen tegen de bedreigingen. Om dat te bereiken komen onze experts bij u langs om uw behoeften in kaart te brengen en samen met u de best mogelijke oplossing te ontwikkelen.

Dankzij een superieure, beheerde beveiligingsoplossing kunt u met een gerust hart uw netwerk uitbreiden en uw concurrentiepositie behouden in een veranderende wereld. Omdat we over een wereldwijde infrastructuur voor netwerkbeveiliging beschikken, kunnen we de kosten spreiden over al onze klanten. Met onze oplossingen hebben klanten hun operationele kosten voor beveiliging met wel 30% verlaagd, met extra vrijheid omdat ze kunnen kiezen uit verschillende implementatiemogelijkheden: cloud, datacenter of interne hosting.

Lees verder of neem contact op met uw accountmanager als u wilt weten hoe een beheerde beveiligingsoplossing van BT Assure u de beste netwerkbeveiliging kan bieden en uw kan helpen kosten te verlagen:

We beschikken niet over de kennis en technologie en eerlijk gezegd is het ook niet zo belangrijk, totdat het fout gaat. Firewallbeheer is echter een kerntaak van BT…. BT levert de expertise, terwijl ook de kosten tastbaar worden verlaagd.”
- Chief Information Officer, Unilever

Hoogtepunten

Maak u geen zorgen over beveiliging. Met een beheerde beveiligingsoplossing van BT Assure kunt u:

  • Vertrouwen op toonaangevende netwerkbeveiliging
  • Bedrijfsmiddelen beschermen
  • Netwerk beveiligen
  • Het risico van dure beveiligingsrisico's beperken
  • Bescherming uitbreiden naarmate risico's veranderen

Volgende stappen

Voor meer informatie over wat BT Assure u kan bieden, klikt u hier om onze Quick Starts te bekijken.

Klanten aan het woord

BT Blue Coat beschermt de gemeente tegen online bedreigingen, beschermt de burger bij het gebruik van onze online diensten en beschermt onze medewerkers en leerlingen tijdens internetbezoek. De oplossing biedt de beveiliging die we nodig hebben én de flexibiliteit om tegemoet te komen aan de continu veranderende vereisten van onze organisatie.”
- Andrew Unsworth, Head of e-Government, The City of Edinburgh Council

Voor ons was het in strategisch opzicht belangrijk om inzicht te krijgen in alle bedrijfskritische operationele risico's na de samenvoeging van de netwerken van Lloyds TSB en HBOS en de gevolgen van deze risico's te beheren. Het gecombineerde team (BT en Lloyds Banking Group) is er uitstekend in geslaagd om het risiconiveau vast te stellen. De nauwkeurige beoordeling en verantwoordelijke rapportage en planning voor de beperking van deze risico's waren essentieel voor het succes van het project.”
- Gerard Hearn, Programme Manager, Lloyds Banking Group