Kosten besparen en de capaciteit van contactcenters aanpassen aan de vraag

Nu informatie aanvragen

In het kort

BT Contact kunnen u helpen wijzigingen in de vraag het hoofd te bieden doordat u de capaciteit van uw contactcenters in real time kunt aanpassen. Zodoende kunt u uw klanten altijd van dienst zijn en bespaart u geld omdat u alleen wordt gefactureerd voor de gebruikte capaciteit.
 
Het is belangrijk dat uw contactcenter de vraag aankan op drukke momenten, want uw klanten willen dat hun probleem direct wordt opgelost. Maar daarnaast wilt u de meest rendabele oplossing voor uw organisatie.

Lees verder als u wilt weten hoe BT Contact uw contactcenters kunnen voorbereiden op de toekomst en u in slechts enkele weken geld kunnen besparen.

BT en Cisco werken al meer dan tien jaar samen aan CRM-oplossingen. Door oplossingen gezamenlijk te ontwikkelen en testen zijn vele succesvolle implementaties, vaak inclusief de meest recente technologieën. Volgens ons biedt de combinatie van de kracht van BT als leverancier van internationale oplossingen en de positie van Cisco als technologisch leider op het gebied van IP-contactcenters een gedegen basis voor de moderne markt voor contactcenters."
- Scot Gardner, Managing Director, SP Operations, Cisco

Hoogtepunten

Uw kosten verlagen en flexibele, schaalbare contactcenters bieden. BT Contact kunnen onder meer het volgende voor u doen:

  • Binnen enkele weken schaalbare contactcenters opzetten
  • Alleen betalen voor de oplossingen die u nodig heeft
  • Niet worden beïnvloed door marktschommelingen
  • Uw klanten 24 uur per dag de mogelijkheid bieden contact op te nemen op elke gewenste manier
  • Tot wel 90 procent besparen bij elk contact
  • BT-oplossingen integreren met uw bestaande CRM-infrastructuur

De volgende stap

Neem contact op met uw accountmanager of vraag informatie aan als u meer wilt weten over wat BT Contact uw organisatie kan bieden.

Klanten aan het woord

De outsourcingoplossing van BT neemt veel van de problemen weg. Onze mensen kunnen zich richten op bedrijfstransformatie, terwijl BT de netwerkomgeving ondersteunt."
- Peter Stafford, IT Director, Nationwide Building Society