We leveren uw intelligente hybridenetwerk

Nu informatie aanvragen

De kunst van het verbinden is fantastische prestaties leveren

We optimaliseren, beheren en beveiligen uw hybridenetwerk

Clouds, apps en mobiliteit brengen opwindende mogelijkheden. Maar alleen als ze goed presteren. En dat vraagt een geweldig netwerk. Als dit ontbreekt, werken uw zakelijke toepassingen niet naar behoren. Uw telefonische vergaderingen lopen vol met krakerige stemmen. En uw werknemers - en klanten - zullen in toenemende mate gefrustreerd raken voor bevroren computerschermen.

We kunnen u helpen uw netwerk geweldig te laten presteren door:

kloven te overbruggen

Het merendeel van onze belangrijke klanten beschikt over hybridenetwerken, met werknemers die verschillende technologieën gebruiken zoals glasvezel, internet en mobiel om toegang te krijgen tot data en systemen in verschillende locaties. We kunnen uw netwerken zo organiseren dat u uw data krijgt op de door uw gewenste snelheid en tegen redelijke kosten. Dus belangrijke data wordt binnen seconden verzonden over verbindingen met hoge snelheid, terwijl dataverkeer met lagere prioriteit via het internet loopt.

We verbinden uw clouds

Meer en meer bedrijven gebruiken meer dan één cloud. Het kan zijn dat ze de cloud van Salesforce gebruiken voor hun CRM-systeem, Microsoft’s cloud om Office te laten draaien, en onze cloud voor spraak en samenwerking van data. We hebben ons IP-netwerk verbonden met alle belangrijke providers van clouds en datacenters, zodat u naadloos en veilig kunt schakelen tussen clouds.

We zorgen er voor dat uw toepassingen zo goed mogelijk presteren

Als toepassingen niet naar behoren werken, willen mensen ze niet langer gebruiken, en gaan ze op zoek naar eigen oplossingen. In ons laatste onderzoek, zegt driekwart van de IT-beleidsmakers dat andere afdelingen software aanschaffen zonder IT hierin te betrekken. We kunnen de beste tools op de markt gebruiken om toepassingen sneller te maken en te optimaliseren. En u helpen vertrouwen terug te winnen.

We beheren uw IP-adressen

De tijd is voorbij dat u al uw IP-adressen in een spreadsheet kon bijhouden. Dankzij trends zoals Bring Your Own Device (meenemen van eigen apparatuur) en het Internet of Things (internet der dingen), is de vraag naar adressen groter dan ooit. Ons IP-adresbeheersysteem (IPAM), Diamand IP, kan met deze uitdagingen omgaan. En we kunnen het aantal IP-adressen dat u nodig heeft omlaag brengen (wat u de vrijheid geeft de adressen die u niet nodig heeft, te verkopen).

We houden uw netwerk veilig

Meer dan 60 procent van de bedrijven zegt dat de kosten voor beveiliging zijn gestegen omdat medewerkers hun eigen apparatuur gebruiken. En 97 procent van Fortune 500 bedrijven zegt dat ze zijn gehackt. We voldoen aan regels van overheden overal ter wereld wat betreft onderwerpen zoals versleutelen van data en beveiliging van informatie tussen verschillende locaties. En onze klanten zijn partijen als de NAVO, de G8, de Olympische Spelen van 2012, de Paralympische Spelen en de Commonwealth Games en het Ministerie van Defensie in het VK (en meer).

Slimme ideeën voor de Universiteit van Pisa

Paola Da Rosa is de netwerkarchitect van de Universiteit van Pisa. Toen de verschillende departementen van de universiteit hun IT centraliseerden, wilde hij één enkel beheersysteem. Hij koos voor onze IPControl™ omdat het, zoals hij zegt, de enige oplossing was die “overzicht kon bieden over al onze domeinen met verschillende multitechnologie”. De administratiekosten zijn verlaagd en het is makkelijker geworden om te reageren op individuele aanvragen. Het zal ook eenvoudiger worden om te reageren op wijzigingen in technische standaarden en overheidsbeleid zoals de introductie van IPv6 en verbeterde standaarden voor beveiliging en databescherming.

In een dynamische educatieve omgeving als de onze, moeten we voortdurend rekening houden met onvoorziene omstandigheden. Met IPControl wordt dat veel eenvoudiger.”
- Paolo Da Rosa, netwerkarchitect van de Universiteit van Pisa