Medewerkers overal laten werken en zo de productiviteit verhogen

Nu informatie aanvragen

In het kort

Dankzij BT Contact kunnen uw medewerkers overal werken doordat ze in een netwerk zijn verbonden, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Deze oplossingen helpen u ook de productiviteit van het contactcenter te verbeteren: uw klanten kunnen namelijk zelf kiezen hoe en wanneer ze contact met u opnemen. Daardoor worden meer problemen direct bij het eerste contact opgelost.
 
Het is logisch dat uw organisatie moet worden beschermd tegen onvoorziene uitdagingen. Doordat uw medewerkers overal in de wereld verbonden zijn, wordt uw organisatie veerkrachtig dankzij flexibiliteit.

U bespaart ook geld door minder uit te geven aan personeel en gebouwen, terwijl de dienstverlening aan klanten verbetert door contactcenters die mogelijkheden voor selfservice bieden te combineren met intelligente gespreksroutering naar uw experts voor de klanten die rechtstreeks met hen willen spreken.

Lees verder of informeer hoe BT kan helpen uw medewerkers te verbinden en de productiviteit van uw contactcenter te verbeteren.

Het was voor ons een erg aantrekkelijk idee dat we vooraf niet veel hoefden te investeren in hardware en software."
- Rebecca Tan, Customer Care Manager, SPD

Hoogtepunten

Uw agenten verbinden via een netwerk zodat ze overal kunnen werken en de productiviteit van uw contactcenter verbeteren met BT. BT Contact kunnen onder meer het volgende voor u doen:

  • Medewerkers overal in de wereld verbonden houden in het netwerk
  • Besparen op kosten voor personeel en onroerend goed
  • Klanten zichzelf laten helpen wanneer en hoe zij dat willen
  • Experts vrijmaken zodat ze kunnen helpen waar dat nodig is
  • De capaciteit van uw contactcenters aanpassen en alleen betalen voor wat u gebruikt
  • Uw organisatie beschermen tegen onvoorziene uitdagingen
  • BT-oplossingen integreren met uw bestaande CRM-infrastructuur

De volgende stap

Neem contact op met uw accountmanager of vraag informatie aan als u meer wilt weten over wat BT Compute uw organisatie kan bieden.

Klanten aan het woord

Als onze telefoniesystemen niet werken, lopen kwetsbare patiënten een risico, dus dat BT  snel reageert om storingen te verhelpen of gesprekken om te leiden, was een belangrijke factor bij onze beslissing."
- Ray Sage, Financial Services Manager, Lincolnshire NHS Shared Services