Wereldwijde IT-oplossingen die lokaal worden geleverd

Nu informatie aanvragen

In het kort

BT Compute kan u wereldwijde IT-oplossingen bieden die lokaal worden geleverd. U moet er overal ter wereld op kunnen vertrouwen dat u zaken kunt doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of gegevens veilig zijn en volgens regelgeving waarmee u vertrouwd bent.

Met onze datacenteroplossingen weet u waar uw informatie wordt opgeslagen, zodat u zorgeloos zaken kunt doen en over de gewenste oplossing beschikt. Dit betekent ook dat u lokale oplossingen kunt bieden zonder uw internationale belangen uit het oog te verliezen.

Met de volledige controle en flexibiliteit die wij bieden, heeft u altijd volledige controle over uw gegevens en de opslaglocatie.

Lees verder of neem contact op met uw accountmanager als u meer wilt weten over de manier waarop BT Compute internationale oplossingen kan bieden op lokaal niveau.

Het kostte maar één telefoontje. De ervaring is echt positief geweest. De oplossing is snel geïmplementeerd wasprecies wat we nodig hadden. On Demand Compute van BT kost slechts 15-20% van de kosten voor het zoeken, configureren en onderhouden van een server op de traditionele manier.”
- Miguel Ángel de Manuel, CIO Grupo Konecta

Hoogtepunten

Beschik over wereldwijde IT-oplossingen die lokaal worden geleverd. BT Compute kan onder meer het volgende voor u doen:

  • Beschik over flexibele, schaalbare, wereldwijde IT-oplossingen die lokaal worden geleverd
  • Bied internationale klanten lokale service
  • Beveilig uw gegevens met de best beschikbare beveiliging
  • Beheer uw IT-infrastructuur op afstand
  • Krijg snel toegang tot de nieuwste technologie van een toonaangevende leverancierProfiteer van de ongeëvenaarde expertise van BT

De volgende stap

Neem contact op met uw accountmanager als u meer wilt weten over wat BT Compute voor u kan betekenen.

Klanten aan het woord

BT heeft de overgang op een ongelooflijke manier uitgevoerd. De voorbereiding was uitstekend. BT heeft bijvoorbeeld 70% van ons netwerk in Mexico overgezet op een zaterdag in slechts zes uur, zonder uitval. Vakwerk is nog zacht uitgedrukt.”
- Eduardo Acosta, Regional IT Manager, Occidental Hotels and Resorts

BT heeft prima gereageerd. Niet alleen zijn de deadlines gehaald, maar ook de voorgestelde oplossing voldeed perfect aan onze behoeften. On Demand Compute van BT kost slechts 50-60% van de kosten voor het zoeken, configureren en onderhouden van een server op de traditionele manier.”
- Raimundo Gonzalo Pozuelo, Director of Logistics, Organisation and Systems Alcampo