Vaker problemen bij het eerste contact oplossen en mijn reputatie verbeteren

Nu informatie aanvragen

In het kort

BT Contact bieden u de mogelijkheden meer problemen bij het eerste contact op te lossen en uw reputatie te verbeteren door klanten de door hen gewenste opties te bieden en de benodigde service te verlenen. Dit kan betekenen dat u selfservice biedt, dat zij op verschillende manieren contact kunnen opnemen of dat u ervoor zorgt dat uw contactcenters kunnen worden geschaald en aangepast aan een wisselende vraag.

Door klanten waar mogelijk selfservice te bieden, maakt u geld en mankracht vrij om problemen op te lossen voor klanten die persoonlijke hulp nodig hebben. En als problemen van klanten direct de eerste keer worden opgelost, stelt u hen tevreden, bespaart u middelen en verbetert u de reputatie van uw organisatie.

Lees verder als u wilt weten hoe BT Contact u kunnen helpen vaker problemen bij het eerste contact op te lossen.

We wilden onder geen beding afdoen aan de ervaring van klanten, omdat we daar zonder twijfel de nadelige gevolgen van zouden ondervinden. Met BT beschikten we snel over een rendabel kwaliteitsproduct."
- Darren Hepworth, Vice President, Customer Contact Center, TD Waterhouse

Hoogtepunten

Zorg ervoor dat u uw klanten altijd direct de eerste keer van dienst bent en verbeter de reputatie van uw organisatie. BT Contact kunnen onder meer het volgende voor u doen:

  • Vaker problemen bij het eerste contact oplossen en uw klanten tevreden houden
  • Klanten 24 uur per dag de mogelijkheid bieden contact op te nemen op elke gewenste manier
  • Ervoor zorgen dat uw experts beschikbaar zijn wanneer uw klanten hen het meest nodig hebben
  • Gedetailleerde feedback over wanneer, hoe en waarom klanten contact opnemen
  • Uw contactcenter schalen zodat uw klanten altijd op hulp kunnen rekenen
  • Uw service stroomlijnen en geld besparen

De volgende stap

Neem contact op met uw accountmanager of vraag informatie aan als u meer wilt weten over wat BT Contact u kan bieden.

Klanten aan het woord

Door de overstap naar het Cloud Contact-platform zijn we niet alleen flexibeler geworden, maar hebben we ook 30% op onze jaarlijkse facturen bespaard in vergelijking met de vorige oplossing."
- Rebecca Tan, Customer Care Manager, SPD

Air China vond dat BT de beste dekking van een internationaal netwerk en de beste oplossingsmogelijkheden heeft. We vertrouwden erop dat BT de oplossingen overal in Europa kon ondersteunen en over de middelen beschikte om eventuele problemen op te lossen. BT bood ook de aantrekkelijkste prijs, dus de verhouding tussen prijs en prestaties was erg interessant."
- Davey Chen, IT Director, Air China