Uw beveiligingsbescherming samenbrengen

Nu informatie aanvragen

De kunst van het verbinden is de risico's opnieuw bekijken

Kijk vooruit en bescherm u tegen nieuwe en opkomende cyberdreigingen

Als u IT heeft, heeft u ook beveiligingsrisico's. Beheren van deze risico's is een constante strijd. De strategie van gisteren is onvoldoende voor dreigingen van vandaag. En geen firewall of ander stukje gereedschap, hoe geraffineerd dan ook, kan u voor altijd bescherming bieden.

In de komende vijf, tien of 20 jaar, zal IT en de bijbehorende uitdagingen zich spiraalsgewijs in nieuwe richtingen blijven ontwikkelen.

U kunt de risico's niet volledig elimineren. Maar u kunt risico's (met onze hulp) beheren, beperken en proberen in te schatten wat er gaat komen - net zoals wij hebben gedaan voor de NAVO, de Olympische en Paralympische Spelen van 2012 en het Ministerie van Defensie in het VK

We kunnen u helpen de risico's opnieuw te bekijken door:

u te laten zien waar u bent en wat u nodig heeft

Bedrijven veranderen. Reorganisaties, overnames, uitdijende toeleveringsketens, wisselende IT-leveranciers, CIO's en CTO's die komen en gaan. Hierdoor wordt het moeilijk om een totaal overzicht van uw beveiliging te krijgen en te behouden. Onze zakelijke-, netwerk- en beveiligingsconsultants kunnen uw risico's inschatten, en vervolgens bepalen welke mensen, processen en systemen u nodig heeft om belangrijke zaken te beschermen.

Controleren op blinde vlekken

Als u een hacker te slim af wilt zijn, moet u denken als een hacker. We hebben ons eigen team van ‘ethische hackers’, die uw beveiliging kan controleren op zwakke plekken. Elke maand, blokkeren we twee miljoen virussen en voorkomen we vijf miljoen verdachte aanvallen en 250.000 serieuze aanvallen, alleen al op onze eigen systemen.

Uw data in kaart brengen

Over data beschikken is één ding. Weten wat er mee te doen is iets anders. We hebben ons eigen big data-platform gebouwd dat de grote hoeveelheid data van uw eigen beveiligingssystemen kan samenbrengen en onmiddellijk bepaalt welke systemen worden bedreigd - een proces dat meestal dagen kost. Het kan een afweging van de risico's maken, zodat u kunt bepalen wat de meest serieuze dreigingen zijn. En het kan ongewone activiteiten oppikken die anders misschien onopgemerkt blijven.

Vooruit denken

Voorkomen is beter dan genezen. We beschikken over een meer dan 2000 man sterk beveiligingsteam dat uw data kan bewaken, afwijkingen detecteert en beslist wat te doen en snel actie onderneemt. Dit team wordt ondersteund door ons Global Services netwerk van meer dan 20.000 medewerkers. We controleren diverse bronnen om opkomende dreigingen te herkennen. En we werken samen met de inlichtingendiensten in het Verenigd Koninkrijk (GCHQ) en de National Crime Agency om onze vaardigheden up-to-date te houden. Meer denkkracht, meer informatie.

De bank hacken

Een vooraanstaande internationale bank heeft een decennium lang gebruik gemaakt van de diensten van onze ethische hackers voor diepgaand systeemonderzoek en om zwakke plekken aan het licht te brengen voordat criminelen ze vinden. Ons team test de systemen van de bank en de standaard sectortoepassingen die intern worden gebruikt. Het komt regelmatig voor dat ze fouten opsporen of dat nu bancaire kernsoftware betreft of HR-systemen. De bank heeft in die tien jaar geen ernstig beveiligingsrisico ondervonden, maar dat had wel gekund: op een bepaald moment bijvoorbeeld, toonde het BT-team hoe het de website van de bank onbruikbaar kon maken door een DDoS-aanval. De dreiging was niet gedetecteerd door standaard beveiligingssystemen voor internet.

“Het BT-team heeft aangetoond dat het actief de nieuwste cyberbedreigingen volgt en testprocedures zijn daar op aangepast,” aldus de global security officer van de bank “Ze hebben de zaak onder controle.”

Deze manier van testen is niet alleen belangrijk om de reputatie van de bank te beschermen, maar het draagt ook bij aan het voldoen aan regelgeving zoals Basel III. Met onze oplossing is de bank er zeker van te voldoen aan strikte standaarden voor operationele risico's.