Samenwerken voor medewerkers onderweg

Nu informatie aanvragen

De kunst van het verbinden is harmonieus samenwerken

We zorgen dat uw medewerkers kunnen samenwerken, waar ze ook zijn

Om in de moderne wereld te concurreren, moeten uw medewerkers moeiteloos kunnen werken, verbinding maken en samenwerken, waar ze ook zijn. Of ze nu werken op een desktop, laptop, tablet of smartphone - van het bedrijf of met eigen apparatuur.

Dus IT moet overal presteren, altijd. Maar tegelijkertijd, moet het financieel verantwoord zijn, veilig zijn en naadloos werken.

We kunnen u helpen te bepalen wat voor uw bedrijf de beste mix is van infrastructuur, mobiele technologie, toepassingen, afgestemd op uw precieze doelen en behoeften.

We kunnen u helpen in harmonie samen te werken door:

uw medewerkers te verbinden

We helpen u de beste manier te bepalen om al uw medewerkers te verbinden, ongeacht waar ze zich bevinden. Van optionele add-ons, zoals instant messaging, presence, delen van desktop en kristalhelder geluid bij audio/videoconferencing. Tot het samenbrengen van uw vaste lijn, mobiel en VoIP-systemen, zodat u naadloos kunt overschakelen (en profiteert van de beste tarieven en gesprekskwaliteit.) En met het grootste 3G en 4G mobiele netwerk in het VK, en met meer dan 14 miljoen wereldwijde Wi-Fi-hotspots, bieden we u de dekking die u nodig heeft om verbonden te blijven.

Kosten beheersen

Via de cloud, kunnen we u al de voordelen van geïntegreerde communicatiesystemen bieden voor een vaste prijs per gebruiker, zonder kosten vooraf. U kunt uitbreiden of inkrimpen naar behoefte. En we upgraden voortdurend, dus u kunt beschikken over de nieuwste technologie zonder extra kosten. Maar we helpen u ook zoveel mogelijk te profiteren van uw bestaande apparatuur, zodat u geen verlies maakt op gemaakte investeringen.

Een geweldige ervaring voor uw medewerkers

Als technologie niet werkt, willen mensen het niet langer gebruiken. Dus willen we er voor zorgen dat alles intuïtief is in gebruik, gebruiksklaar en betrouwbaar wanneer u het nodig heeft. De geluidskwaliteit van onze Dolby Voice conferencing-oplossing is zo scherp, dat het lijkt alsof iedereen in dezelfde ruimte is. En met onze oplossing voor videoconferencing kunnen mensen face-to-face samenwerken, of ze zich nu in een Telepresence-suite bevinden of werken aan hun computer, tablet of smartphone.

Netwerken, apparaten en toepassingen beveiligen

Nu dat meer en meer mensen hun eigen apparatuur en toepassingen zakelijk gebruiken, moet u er zeker van zijn dat de veiligheid niet in het geding komt. Met onze beveiligingsoplossingen en services kunt u controleren wie toegang heeft tot wat, of dat nu is met een telefoon, tablet of smartphone of computer - zonder inbreukmakende technologie. En we houden uw communicatiesystemen in bedrijf, zelfs na ernstige incidenten, met zo min mogelijk verstoringen en geen verlies van data.

Ideeën stromen sneller op video

Indesit, de producent en distributeur van witgoed, heeft een constante stroom van nieuwe ideeën nodig om te concurreren op een notoir lastige markt. Dit betekent medewerkers tussen 65 locaties wereldwijd verbonden houden. Voor Andrea Landini, IT Service Delivery & Architecture Manager was de sleutel een hogere kwaliteit videoconferencing. Voor hem was het de uitdaging dit aan te leggen met minder brandbreedte.

We hebben het gerealiseerd over ons wereldwijde IP Connect-netwerk. Video krijgt een vaste HD 512kbps kwaliteit. Maar het systeem past automatisch de compressiesnelheid van de codecs aan zodat het netwerk niet overbelast raakt. Dus zelfs als er veel videoconferences tegelijkertijd plaatsvinden, kan iedereen zonder onderbrekingen doorgaan. Niet verrassend dat de suites voor videoconferencing steeds zijn gereserveerd. Nu gaat Indesit videoconferencing naast een oplossing voor samenwerken gebruiken, namelijk Microsoft Lync. Zodat werknemers, waar dan ook, kunnen deelnemen aan videosessies, zonder extra software.

It’s much more efficient to conduct a meeting when people can see each other. It helps keep the focus on the subject being discussed and promotes creative collaboration among interdisciplinary teams.”
- Andrea Landini, IT Service Delivery & Architecture Manager Indesit