Internationaal klanten beheren en de risico’s die uitbreiding met zich meebrengt vermijden

Nu informatie aanvragen

In het kort

BT Cloud Contact helpt u de valkuilen van internationale uitbreiding te omzeilen, terwijl u uw dienstverlening kunt aanpassen aan de lokale markt van uw internationale klanten. Daarbij neemt het veel van de financiële risico's weg van het opzetten van internationale contactcenters.
  
U wilt niet dat economische onzekerheid de toekomstige uitbreiding van uw organisatie in de weg staat, dus u moet zoveel mogelijk risico's wegnemen voordat u de sprong waagt.

Als u uw contactcenters op internationale klanten wilt richten maar niet met hoge loonkosten en kosten voor dure gebouwen wilt worden geconfronteerd in onzekere tijden, heeft u een schaalbaar contactcenter nodig.

Dit betekent dat u klanten de beste dienstverlening kunt bieden zonder zware investeringen in infrastructuur: u betaalt alleen voor de gebruikte capaciteit.

Met een internationale klantenkring is het ook prettig als klanten het gevoel hebben dat ze door iemand in hun eigen land worden geholpen. Als u dus een lokaal telefoonnummer biedt en lokale medewerkers inzet, verbetert u de ervaring van klanten.

Lees verder of informeer hoe BT kan helpen bij de internationale plannen van uw organisatie en het verlagen van kosten.

Air China vond dat BT de beste internationale netwerkdekking en de beste servicemogelijkheden heeft. We vertrouwden erop dat BT de oplossingen overal in Europa kon ondersteunen en over de middelen beschikte om eventuele problemen op te lossen. BT bood ook de aantrekkelijkste prijs, dus de verhouding tussen prijs en prestaties was erg interessant."
- Davey Chen, IT Director, Air China

Hoogtepunten

De risico's van wereldwijde uitbreiding vermijden en internationaal klanten beheren. Cloud Contact kan onder meer het volgende voor u doen:

  • U helpen international te opereren
  • Uitbreidingsrisico's vermijden en de beste dienstverlening bieden
  • Uw klanten 24 uur per dag de mogelijkheid bieden contact op te nemen via lokaal gehoste media
  • De capaciteit van uw contactcenters aanpassen aan de vraag
  • Alleen betalen wat u gebruikt en risico's verminderen
  • BT-oplossingen integreren met uw bestaande CRM-infrastructuur

De volgende stap

Neem contact op met uw accountmanager of vraag informatie aan als u meer wilt weten over wat BT Compute u kan bieden.

Klanten aan het woord

BT Global Services beheert meer dan 4000 contactcenters voor multinationale klanten, waarvan meer dan 100 volledig worden gehost. Zodoende heeft BT Global Services een bredere 'basis' aan consultants voor contactcenterprojecten en een sterke visie voor de volgende generatie contactcenters kunnen ontwikkelen.”
- Gartner