Migreren naar cloudoplossingen en mijn bedrijf flexibel houden

Nu informatie aanvragen

In het kort

In de steeds veranderende operationele omgeving is het essentieel dat een bedrijf zorgeloos kan opereren in de cloud. Veel mensen maken zich echter zorgen dat ze zichzelf en hun organisatie blootstellen aan risico's in het internationale netwerk. In dat geval is een deskundige begeleiding naar een nieuwe, flexibele en veilige manier van computergebruik welkom.

Onze experts kunnen u helpen te profiteren van wat cloud computing te bieden heeft door uw huidige infrastructuur te bekijken en een sectorspecifieke aanpak voor te stellen die is afgestemd op uw behoeften. Met een innovatieve aanpak helpt u uw organisatie vooruit en betaalt u alleen voor de oplossingen die u gebruikt.

Door betrouwbaarheid en flexibiliteit te bieden in de cloud helpt BT uw organisatie vooruit, waarbij u optimaal profiteert van de voordelen van de cloud, terwijl risico's tot een minimum worden beperkt.

Door met ons samen te werken heeft u toegang tot de uitgebreide kennis en ervaring die BT heeft opgedaan met wereldwijde cloudprojecten. We bieden u ook uitstekende service en beveiliging.

Lees verder of neem contact op met uw accountmanager als u meer wilt weten over de manier waarop BT Compute u kan helpen bij het migreren van cloudoplossingen en het flexibel houden van uw bedrijf:

BT begrijpt ons bedrijf en heeft een internationaal platform dat aantoonbaar kan worden aangepast aan onze veranderende technische en organisatorische strategieën en dat voldoet aan onze specifieke behoeften.”
- Sauveur Incorvaia, CIO, Skis Rossignol

Hoogtepunten

HoogtepuntenVerwelkom de cloud en blijf flexibel. BT Compute kan onder meer het volgende voor u doen:

  • Helpen bij de migratie naar geavanceerde cloudoplossingen
  • Toegang bieden tot de experts
  • Ondersteunen bij risicobeheer
  • Uw organisatie flexibel houden
  • Service en beveiliging van wereldklasse bieden

De volgende stap

Klik hier of neem contact op met uw accountmanager als u meer wilt weten over wat BT Compute voor u kan betekenen.

Klanten aan het woord

Onze serviceproviders moeten ons compatibele, efficiënte, veilige en snelle mogelijkheden kunnen bieden. BT loopt voorop in de levering van cloudconnectiviteit voor de financiële dienstverlening. Ze helpen ons bij het uitbreiden van onze wereldwijde reikwijdte en beter toegang te krijgen tot de community die we nodig hebben om nieuwe klanten aan te trekken en ons bedrijf uit te breiden.”
- Thomas Price, CEO, FEX