De mogelijkheid mijn netwerkbeveiliging in real-time te bewaken

Nu informatie aanvragen

In het kort

BT Assure helpt u het netwerk te beschermen door het in real-time te bewaken en efficiënt bedreigingen af te handelen zodra deze zich voordoen. Door inbraken in het netwerk te voorkomen helpt BT u geld besparen, omdat schade en reparaties door onopgemerkte bedreigingen worden vermeden.

Continue interne bewaking kan een aanslag zijn op uw middelen en een eigen geavanceerde bewakingsinfrastructuur onderhouden is erg duur. Door uw opsporings- en preventiesystemen uit te besteden aan een toonaangevende provider die de kosten over meerdere klanten verdeelt, kunt u de kosten dramatisch verlagen en uw IT-medewerkers vrij maken om zich te richten op de dagelijks bedrijfsvoering van uw organisatie.

Met een wereldwijd bereik biedt BT de meest volledige real-time beveiligingsbewakening in de markt en omdat deze bedreigingen signaleert op het moment dat deze plaatsvinden en ze onmiddelijk afhandelt, ben u ervan verzekerd dat uw organisatie operationeel blijft.

Lees verder of neem contact op met uw accountmanager als u wilt weten hoe BT Assure u de beste real-time beveiligingsbewaking kan bieden en kan helpen uw kosten te verlagen:

Beveiliging en compliance vereisen gespecialiseerde expertise en we besteden dat graag uit, zodat onze medewerkers zich kunnen concentreren op de kerndoelstellingen van ons bedrijf. BT kan alle potentiële dreigingen overal ter wereld volgen en biedt een breder en veel actueler inzicht in mogelijke bedreigingen. Het is onmogelijk om dat zelf op een efficiëntere manier te doen met de huidige hoeveelheid personeel.”
- John Lambeth, CISSP, CISA VP, Information Technology Blackboard Inc.

Hoogtepunten

Beschik over de beste netwerkbewakingsdiensten die er zijn, bespaar kosten en maak uw IT-medewerkers vrij om de organisatie operationeel te houden. BT Assure kan ondermeer het volgende voor u doen:

  • 24 uur per dag beveiligingsbewaking bieden door het beste bewakingsbureau ter wereld
  • IT-medewerkers vrij maken zodat deze zich kunnen concentreren op andere zaken
  • Helpen met de naleving van wet- en regelgeving
  • Snel reageren op beveiligingsrisico's

Volgende stappen

Voor meer informatie over wat BT Assure u kan bieden, klikt u hier om onze Quick Starts te bekijken.

Klanten aan het woord

BT heeft voor Carnival een belangrijke rol gespeeld bij het voldoen aan wet- en regelgeving door een oplossing te bieden die het IDS-verkeer op de schepen in real-time bewaakt, terwijl er minimaal gebruik wordt gemaakt van dure satellietbandbreedte.”
- Carlos Beceiro, Manager Information Systems Security, Carnival Cruise Lines