Mij en mijn klanten beschermen tegen fraude en identiteitsdiefstal

Nu informatie aanvragen

In het kort

BT Assure kan u helpen uw organisatie en klanten te beschermen tegen fraude en identiteitsdiefstal door uw huidige infrastructuur voor identiteits- en fraudebeheer te benutten en een intelligente aanpak te ontwikkelingen op basis van de ervaring van BT, uw behoeften en de meest recente beveiligingssoftware en verificatietechnologie.
 
Uw organisatie heeft eigen specifieke doelstellingen die elk hun eigen uitdagingen met zich meebrengen. Met BT beschikt u echter over een betrouwbare, toonaangevende benadering passend bij uw behoeften en uitdagingen in een veranderende wereld.

We helpen u met het verifiëren van de identiteiten van de personen met wie u te maken heeft en bieden u de capaciteit om de beveiliging en integriteit van uw transacties en berichten te beschermen.

Het is vanzelfsprekend belangrijk dat de personen met wie u te maken heeft, zijn wie ze zeggen dat ze zijn, maar klanten moeten zich ook volledig veilig voelen wanneer ze zaken met u doen. BT biedt u de allerbeste preventie van fraude en identiteitsdiefstal zodat u geld bespaart, uw reputatie verbetert en digitale bedrijfsmiddelen veilig blijven.

Lees verder of neem contact op met uw accountmanager als u meer wilt weten over de manier waarop BT Assure u en uw klanten kan beschermen tegen fraude en identiteitsdiefstal:

De door BT beheerde verificatieservice blijkt bijzonder veilig. Als webgebaseerd systeem dat BT volledig voor ons beheert, beschermt het de anonimiteit van klanten en is het in overeenstemmening met de regelgeving voor gegevensbescherming.”
- Grote Australische financiële organisatie

Hoogtepunten

Word geen slachtoffer van fraudeurs en zorg ervoor dat klanten uw dienstverlening kunnen vertrouwen. BT Assure kan ondermeer het volgende voor u doen:

  • Een beveiligingsaanpak afstemmen op uw behoeften
  • De identiteit van klanten in realtime controleren
  • De risico's voor uw organisatie uitgebreid beoordelen

Volgende stappen

Klik hier als u meer wilt weten over wat BT Assure voor u kan betekenen.

Klanten aan het woord

Met de ‘straight through’-verwerkingskracht van Assure URU wordt binnen enkele seconden een identiteitscontrole uitgevoerd. Dat betekent dat we rekeningen op een andere manier kunnen laten openen, waardoor nieuwe beleggers sneller toegang hebben tot de markt.”
- Gavin Dufton, Senior Business Analyst, TD Waterhouse UK