Mijn beveiligingsbehoeften beoordelen en de beste oplossingen implementeren

Nu informatie aanvragen

In het kort

BT Assure biedt u de beste oplossingen ter wereld voor netwerkbeveiliging. Deze zijn afgestemd op de behoeften van uw organisatie en helpen uw klanten tevreden te houden. Het maakt niet uit of u hulp wilt bij het opzetten van herstelprocedures of geavanceerde maatregelen tegen identiteitsdiefstal en fraude wilt invoeren: BT Assure beoordeelt altijd eerst de behoeften van uw organisatie en houdt rekening met alle factoren om de beste oplossing voor u te vinden.

Door met onze experts op zoek te gaan naar de beste beveiligingsoplossing voor uw organisatie neemt u een enorme stap in het verbeteren van uw bescherming en het stimuleren van de reputatie van uw beveiliging. U wordt geconfronteerd met verschillende digitale bedreigingen, maar kunt niet eenvoudigweg de deuren naar de wereld dicht doen. Benader netwerken op een nieuwe manier, want anders verliest u geloofwaardigheid, klanten en middelen.

BT Assure beoordeelt samen met u de beveiligingsbehoeften van uw organisatie, waarbij de aanpak volledig op de specifieke situatie wordt afgestemd. Door gebruik te maken van uw bestaande infrastructuur en het krachtige beveiligingsnetwerk van BT, krijgt u de beschikking over een oplossing waarmee u uw bedrijfsmiddelen veilig kunt houden en tijd en geld kunt vrijmaken. Zodoende kunt u zich richten op de dagelijkse bedrijfsvoering van uw organisatie. BT installeert alles, helpt met benodigde trainingen en beheert zelfs systemen voor u. U kunt rekenen op de meest exclusieve en uitgebreide ondersteuning die beschikbaar is.

Lees verder of neem contact op met uw accountmanager als u meer wilt weten over de manier waarop BT Assure de beste beveiligingsinfrastructuur voor uw organisatie kan ontwikkelen.

Voor ons was het in strategisch opzicht belangrijk om inzicht te krijgen in alle bedrijfskritische operationele risico's na de samenvoeging van de netwerken van Lloyds TSB en HBOS en de gevolgen van deze risico's te beheren. Het gecombineerde team (BT en Lloyds Banking Group) is er bij de planning uitstekend in geslaagd om het risiconiveau vast te stellen. De nauwkeurige beoordeling en verantwoordelijke rapportage en planning voor de beperking van deze risico's waren essentieel voor het succes van het project.”
- Gerard Hearn, Programme Manager, Lloyds Banking Group

Hoogtepunten

Maak u geen zorgen over beveiliging. Met een beheerde beveiligingsoplossing van BT Assure kunt u:

  • Vertrouwen op toonaangevende netwerkbeveiliging
  • Bedrijfsmiddelen beschermen
  • Netwerk beveiligen
  • Het risico van dure beveiligingsrisico's beperken
  • Bescherming uitbreiden naarmate risico's veranderen

Volgende stappen

Voor meer informatie over wat BT Assure u kan bieden, klikt u hier om onze Quick Starts te bekijken.

Klanten aan het woord

BT Blue Coat beschermt de gemeente tegen online bedreigingen, beschermt de burger bij het gebruik van onze online diensten en beschermt onze medewerkers en leerlingen tijdens internetbezoek. De oplossing biedt de beveiliging die we nodig hebben én de flexibiliteit om tegemoet te komen aan de continu veranderende vereisten van onze organisatie.”
- Andrew Unsworth, Head of e-Government, The City of Edinburgh Council

We beschikken niet over de kennis en technologie en eerlijk gezegd is het niet zo belangrijk, totdat het fout gaat. Firewallbeheer is echter een kerntaak van BT…. BT levert de expertise, terwijl ook de kosten tastbaar worden verlaagd.”
- Chief Information Officer, Unilever