Uw communicatiesystemen vereenvoudigen en moderniseren

Nu informatie aanvragen

In het kort

BT One Enterprise bestaat uit onze oplossingen voor telefonie en geïntegreerde communicatiesystemen op locatie; het gaat erom dat uw communicatie-infrastructuur wordt vereenvoudigd en gemoderniseerd en dat u geld bespaart doordat alle componenten (waaronder spraak, instant messaging, samenwerking en mobiliteit) worden gecombineerd tot één eenvoudig te beheren, up-to-date en aanpasbaar communicatiepakket.

Het is uitermate belangrijk op de toekomst voorbereid te zijn en kostenbesparingen vormen een doorlopend gevecht voor alle organisaties. U heeft een speciale leverancier nodig om u te helpen dat allebei tegelijkertijd te realiseren. Met de ongeëvenaarde expertise van BT kunt u het netwerk van uw organisatie toekomstbestendig maken en geld besparen door te profiteren van alle voordelen die ons toonaangevende internationale netwerk biedt  tegen een fractie van de kosten die het zelf opzetten van een soortgelijk geavanceerd systeem met zich mee zou brengen.

Met een op maat gemaakte oplossing van BT kunt u zoveel mogelijk uit de bestaande infrastructuur halen, waarbij u naadloos kunt overstappen van traditionele spraak- en datasystemen naar de meest recente, flexibele, schaalbare IT-oplossingen. En omdat we uw bestaande technologie én de nieuwe technologie kunnen beheren, ondersteunen we de migratie stap voor stap overeenkomstig uw wensen. Dat is ons specialisme. En wanneer wij u helpen uw communicatiesystemen te optimaliseren, krijgt uw organisatie de vrijheid om zich te richten op het eigen specialisme. 

We werken ook samen met en zijn geaccrediteerd door toonaangevende partners wereldwijd, waaronder Avaya, Cisco en Microsoft, zodat we de juiste oplossing kunnen bieden voor uw organisatie.

Lees verder als u wilt weten hoe BT u kan helpen uw communicatiesystemen onder controle te krijgen en voor te bereiden op de toekomst.

Hoogtepunten

Het beheer van communicatiesystemen vereenvoudigen om deze efficiënter en toekomstbestendig te maken:

  • Communicatiesystemen naadloos upgraden met onze hulp
  • Voorbereiden voor implementatie van nieuwe oplossingen waarmee u kosten bespaart en de flexibiliteit verbetert, zoals SIP Trunking
  • We zijn goed in wat we doen, dus laat ons uw organisatie helpen zich te richten op dat waar het goed in isGeld besparen doordat u de beste oplossingen krijgt tegen lagere kosten
  • Profiteren van de voordelen van convergentie, zonder gedoe of grote financiële investeringen
  • Profiteren van een netwerk in 170 landen
  • Flexibeler worden zodat uw organisatie beter kan inspelen op veranderingen

Volgende stappen

Wilt u meer weten over wat BT One voor u kan betekenen? Klik dan hier om onze Quick Starts te bekijken.

Klanten aan het woord

Naarmate het bedrijf is gegroeid, hebben we allerlei apparatuur van verschillende leveranciers verzameld. Ons BT Voice-netwerk is de lijm die alles bij elkaar houdt, zodat we ons snel kunnen aanpassen. Zo konden we na een overname in een handomdraai het Avaya-systeem voor automatisch gespreksdistributie integreren."
- Trevor Teasdale, Communications Manager, Findel