Samenwerken aan duurzame datacenteroplossingen

Nu informatie aanvragen

In het kort

BT Compute helpt u meer uit IT-systemen te halen en de efficiency te verbeteren door de bestaande infrastructuur te consolideren en optimaliseren en door samen met u toepassingen en systemen te stroomlijnen.

De IT-infrastructuur kan een enorm beslag op uw bedrijfsmiddelen leggen, met name wanneer de prestaties achter blijven. IT-systemen ontwikkelen zich vaak stapsgewijs, waardoor ze soms steeds complexer en inefficiënter worden, en een onhanteerbare IT-infrastructuur kan de prestaties beperken.

BT heeft zeer veel ervaring met de succesvolle optimalisatie van IT-infrastructuren en kan u dus helpen uw systeem sneller te maken met een consistent besturingsplatform. Hierdoor hoeft u minder tijd en geld te besteden aan de dagelijkse bedrijfsvoering, waardoor het mogelijk wordt mensen en bedrijfsmiddelen optimaal in te zetten.

We werken ook met u samen om uw datacenter flexibeler en duurzamer te maken. Onze cloudoplossingen bijvoorbeeld, bieden uw organisatie schaalbaarheid en nieuwe mogelijkheden, waarbij u alleen betaalt voor de capaciteit die u gebruikt. En met onze gehoste oplossingen kunt u de datacenterbehoeften uitbesteden. U krijgt dan de beschikking over een optimale, veillige oplossing voor uw datacenter, zonder de geld- en personeeleisende verplichting deze zelf te onderhouden.

Wat de IT-vereisten ook zijn, onze experts kijken samen met u naar de specifieke behoeften van uw bedrijf en leveren een oplossing die is afgestemd op uw organisatie en een effectievere en rendabelere bedrijfsvoering biedt.

Lees verder of informeer hoe BT Compute uw organisatie van dienst kan zijn.

Hoogtepunten

BT Compute kan onder meer het volgende voor u doen:

  • Helpen kosten te besparen en de efficiency te verbeteren
  • Een cloudoplossing bieden waarmee systemen harder voor u werken
  • IT-systemen stroomlijnen en efficiënter maken
  • Deskundige hulp bieden om uw organisatie te optimaliseren
  • Geavanceerde datacentersoplossingen bieden
  • Tot wel 40 procent kosten besparen
  • De impact van de ICT-infrastructuur op het milieu beperken

Volgende stappen

Voor meer informatie over hoe BT Compute u kan helpen de duurzaamheid van uw organisatie te verhogen, bekijk onze Sustainability Advisory Services en bijbehorende Quick Starts.

Klanten aan het woord

Niet alleen zien we lagere CO2-uitstoot, maar onze scholen gebruiken ook minder ruimte. Doordat we gegevens voor 450 scholen slechts eenmaal hoeven in te voeren, besparen we volgens onze berekeningen maar liefst £2-4 miljoen."
- Paul Fisher, Assistant Director, Children’s Services (Business and Compliance), Norfolk County Council