Mijn systemen verbeteren en efficiency in mijn netwerk inbouwen

Nu informatie aanvragen

In het kort

Onze ambitie met BT Connect is uw organisatie helpen succesvol te zijn en te groeien met een efficiënt netwerk in de kern van de activiteiten. Met een sneller, effectiever netwerk kan uw organisatie op een rendabelere manier functioneren, waardoor zowel klanten als medewerkers tevredener zijn en de bedrijfsresultaten verbeteren.

Met onze expertise kunnen we u helpen het netwerk optimaal te benutten, duurzamer te maken en ervoor te zorgen dat u ook werkelijk profiteert van alle mogelijkheden die het netwerk te bieden heeft. We kunnen het ook toekomstbestendig maken en anticiperen op veranderingen in de technologie, zoals u ondersteunen bij de overstap van IPv4 naar IPv6.

Onze experts zullen ook met u samenwerken aan oplossingen die gericht zijn op het vergroten van de efficiency van het netwerk, om het rendabeler en duurzamer te maken, en te zorgen dat het beter aansluit op de behoeften van uw organisatie.

De oplossing omvat BT Connect’s IQ eValuator waarmee de huidige staat van het netwerk beoordeeld kan worden ten opzichte van de gewenste toekomstige staat. We bieden ook oplossingen voor versnelling van toepassingen waardoor uw systemen efficiënter gaan werken. Onnodig verkeer wordt verwijderd en de werking gestroomlijnd. Meestal zorgen we voor een verlaging van de bandbreedtekosten van onze klanten met 30 tot 60% terwijl toepassingen tot wel 200 keer beter presteren.

Ongeacht de uitdagingen waarvoor uw netwerk komt te staan, wij maken het mogelijk:

 • Ons wereldwijde netwerk helpt mensen flexibel te werken
 • Ons wereldwijde UC-ready netwerk maakt samenwerking mogelijk en daarmee een verlaging van de CO2-uitstoot
 • Ons wereldwijde intelligente netwerk stimuleert efficiency in logistiek en het supply chain management waardoor CO2-uitstoot wordt verlaagd.
 • London 2012 is de eerste Olympische spelen met een volledig geconvergeerde infrastructuur, dus maximaal hergebruik (van bijvoorbeeld glasvezel) en minimale verspilling

Lees verder of informeer hoe BT Connect uw organisatie van dienst kan zijn.

Hoogtepunten

BT Connect kan onder meer het volgende voor u doen:

 • Toegang tot de netwerkinformatie met IQ eValuator van BT Connect
 • Kosten verlagen en efficiency verbeteren
 • Een intelligent netwerk bieden dat zichzelf beheert
 • Geen onnodige kosten voor nieuwe hardware en verbeterde netwerkprestaties
 • Uw netwerkinfrastructuur naadloos updaten van IPv4 naar IPv6 met Diamond IP
 • Uw investering toekomstbestendig maken met BT Connect
 • Uw organisatie versterken met een efficiënt, betrouwbaar en veilig netwerk
 • Opstoppingen in het netwerk voorkomen door voorrang te geven aan belangrijk verkeer
 • De mogelijkheden van uw organisatie volledig benutten en nieuwe markten veroveren
 • Uw investering beschermen met krachtige netwerkbeveiliging

Volgende stappen

Voor meer informatie over hoe BT Connect u kan helpen de duurzaamheid van uw organisatie te verhogen, bekijk onze Sustainability Advisory Services en bijbehorende Quick Starts.

Klanten aan het woord

Als partner in duurzaamheid heeft BT consequent leiderschap getoond bij de ondersteuning van ons innovatieve werk om een methodiek voor CO2-uitstoot voor de Spelen te ontwikkelen. Dit heeft geresulteerd in een praktisch hulpmiddel om de impact van de sector op klimaatveranderingen te minimaliseren. Het heeft ook een blijvend positief effect voor de gemeenschap, dankzij de London 2012 onderwijsprojecten.”
- David Stubbs, Head Sustainability voor LOCOG

Door het draadloze netwerk en de toepassingen voor samenwerking hoeven onze mensen niet zoveel te reizen. Dit vermindert niet alleen ineffectieve tijd, maar ook kosten en CO2-uitstoot. En het geeft ons de mogelijkheid onze patiënten betere en snellere zorg te bieden.”
- John Thornbury, IT Director, Worcester Health Services