Mijn mobiele bedrijfsmiddelen efficiënter en duurzamer maken

Nu informatie aanvragen

In het kort

We bieden fantastische mogelijkheden de duurzaamheid van uw organisatie te verbeteren door de productiviteit van mobiele bedrijfsmiddelen te optimaliseren. We bieden een groot aantal producten en diensten waarmee u meer profijt heeft van mobiele bedrijfsmiddelen, zodat u goedkoper en duurzamer kunt werken.

Wij kunnen u helpen medewerkers waar dan ook ter wereld flexibeler en productiever te laten werken. We kunnen u ook helpen de inefficiënte situatie in aanlevering door systemen te automatiseren en door gebruik te maken van real-time bedrijfsgegevens en -analyses uw organisatie tastbare voordelen bieden.

Met onze oplossingen voor voorraadbeheer kunt u efficiency verbeteren en kosten besparen door digitalisering van voorraden. Ook kunt u goederen met slechts een druk op de knop vinden. En we kunnen u helpen een programma te implementeren voor verbetering van de efficiency, kostenbesparing en flexibel werken.

Onze experts werken in uiteenlopende sectoren, waaronder gezondheidszorg, overheid, logistiek en financiële dienstverlening, en kunnen door onze samenwerking met andere toonaangevende ICT-aanbieders mobiliteitsoplossingen leveren die uw organisatie soepeler, sneller en groener maakt.

We kijken zorgvuldig naar de behoeften van uw organisatie en kunnen dan ook een duurzame oplossing ontwikkelen waarmee uw organisatie wordt gestroomlijnd en u meer profijt heeft van mobiele bedrijfsmiddelen.

Lees verder of informeer hoe BT kan helpen uw mobiele bedrijfsmiddelen efficiënter en duurzamer te maken.

We beschikken nu over de technologie om nog betere zorg te leveren bij mensen thuis. De feedback die we van patiënten hebben ontvangen is erg positief.”
- Robert Flack, Managing Director, Kirklees CHS

Hoogtepunten

BT kan onder meer het volgende voor u doen:

  • Mobiliteitskosten verlagen door vast te stellen waar besparingen kunnen worden gerealiseerd
  • Uw organisatie flexibel houden en aan nieuwe mobiele platformen aanpassen
  • Productiviteit stimuleren en operationele kosten verlagen
  • Uitgaven aan onroerend goed en beheer verminderen
  • Overschakeling naar flexibel werken mogelijk maken met een benadering op maat
  • Productiviteit stimuleren met werkpatronen die prettig zijn voor uw werknemers
  • Ervoor zorgen dat uw organisatie zich beter kan aanpassen en beter reageert op marktomstandigheden
  • Opzetten van een gedigitaliseerd systeem voor voorraadbeheer, gebaseerd op barcodes en RFID-technologie
  • Levering van een gedetailleerd ROI-model, waarmee u de voordelen vooraf ziet

Volgende stappen

Voor meer informatie over hoe we kunnen helpen de duurzaamheid van uw organisatie te verhogen, bekijk onze Sustainability Advisory Services en bijbehorende Quick Starts.

Klanten aan het woord

De oplossingen voor mobiliteit en flexibel werken van BT beloven geweldige voordelen voor zowel de provincie als haar medewerkers. De provincie krijgt hiermee de mogelijkheid het gebruik van gebouwen te maximaliseren en meer medewerkers op directe dienstverlening in te zetten. Het personeel profiteert van een betere balans tussen werk en privé en lagere kosten voor woon-werkverkeer.”
- Geoff Petty, Head of Finance and Corporate Performance, Powys County Council

Kirklees Community Healthcare Services schat dat de oplossing hen jaarlijks alleen al aan reiskosten ongeveer £600.000 zal besparen.

North East Lincolnshire NHS Care Trust Plus schat dat de gecombineerde jaarlijkse besparing op gebouwen, reiskosten en werving in april 2012 was opgelopen tot een bedrag van £444,000.