Beter en goedkoper communiceren via de cloud

Nu informatie aanvragen

In het kort

Dankzij één internationaal platform voor al uw communicatiebehoeften bespaart u geld en werkt uw organisatie beter. BT One kan u helpen een pakket voor geïntegreerde communicatie te implementeren, waarbij een geavanceerd systeem de bestaande infrastructuur optimaliseert met de nieuwste technologie. Zo bespaart u kosten. Door u overal in de wereld dezelfde oplossing te bieden helpt BT uw organisatie concurrerend te blijven in een veranderende wereld.

Door BT een oplossing te laten bedenken die aansluit bij de behoeften van uw organisatie en beschikt u direct vanaf het begin over een bruikbare service. Het exclusieve platform van BT is namelijk al operationeel, dus u wordt niet geconfronteerd met hoge opstartkosten. We combineren technologieën op locatie en cloudtechnologieën, zodat u beschikt over een flexibele, schaalbare, gehoste oplossing die aan te passen is aan uw behoeften. Daarbij betaalt u alleen voor de capaciteit die u gebruikt. Omdat de oplossing wordt gehost, heeft u geen hoge opstartkosten en kunt u de beschikbare middelen inzetten voor uw bedrijf. En met de strenge Service Level Agreements van BT krijgt u waar u voor betaald en anders geldt een een vergoeding ter compensatie.

Voorkom de stress van het integreren van communicatiesystemen: laat BT een oplossing bedenken die aansluit bij uw individuele behoeften en die u direct vanaf het begin kunt gebruiken. En vanwege de ongeëvenaarde reikwijdte van BT kunt u beschikken over dezelfde oplossing op alle vestigingen, ongeacht de apparatuur die u gebruikt, met eenvoudige facturering en lage kosten.

Lees door als u wilt weten hoe BT One uw communicatiesystemen kan integreren in één veilig cloudnetwerk.

Hoogtepunten

Omarm de cloud en integreer uw communicatiesystemen op één plek. BT One kan onder meer het volgende voor u doen:

  • Wordt onderdeel worden van een veilig internationaal netwerk
  • Vereenvoudig bedrijfsvoering en bespaar op de kosten
  • Maak uw bedrijf toekomstbestendig en verstevig uw concurrentiepositie
  • Deskundige hulp van de ervaren professionals van BT
  • Bestaande systemen integreren in het nieuwe netwerk zodat u geld bespaart
  • Vrijwel direct klaar voor gebruik

Volgende stappen

Wilt u meer weten over BT One? Klik dan hier om onze Quick Starts te bekijken.

Klanten aan het woord

De samenwerking met BT is erg soepel verlopen. Er zijn geen noemenswaardige problemen geweest. De medewerkers van BT zijn erg goed op de hoogte van IP-technologie en kunnen complete ondersteuning bieden. We zijn er bovendien van overtuigd dat BT ons verder zal helpen naarmate de technologie zich ontwikkelt."
- Roger Chappé de Léonval, IT Manager, SABMiller plc