Ruim baan voor volledig benutten van meervoudige cloudoplossingen

Nu informatie aanvragen

De kunst van het verbinden is de mogelijkheden van de cloud waarmaken

Maak verbinding met de cloud en maak de juiste keuzes

De cloud heeft het potentieel om bedrijven te transformeren, en wordt snel de norm. Negen van de tien van onze grootste klanten verwachten dat in de komende twee jaar ze niet slechts één, maar een aantal clouds gaan gebruiken. Toch zegt bijna een derde dat ze meer vaardigheden en kennis nodig heeft om de juiste cloud voor de juiste job te kiezen en hun verschillende clouds veilig te laten samenwerken.

Onze consultants helpen u bij het beoordelen van uw behoeften wat betreft IT, zoeken uit welke cloud het beste is voor welke job, data of toepassingen, verplaatsen uw werklast naar de cloud voor u - en zorgen voor het totale beheer- waardoor de complexiteit uit de vergelijking wordt gehaald, terwijl u steeds de controle behoudt.

We helpen u de mogelijkheden in de cloud waar te maken door:

uw partner te zijn

Het kan zijn dat u naar Azië wilt uitbreiden, een nieuw contactcenter in Noorwegen wilt openen of alleen maar enkele nieuwe toepassingen wilt gebruiken. We kunnen uw IT en uw zakelijke doelstellingen beoordelen en een strategie voor de cloud presenteren, alleen voor u. We testen elk element van de oplossing om te controleren of het werkt met de rest. Dan veranderen we uw strategie in realiteit - met tijdlijnen, planning van middelen, databescherming en servicecontinuïteit.

We leiden u door de keuzemogelijkheden

Elke organisatie moet er voor zorgen dat hun data veilig zijn en hun systemen werken. Maar uw organisatie heeft ook haar eigen specifieke behoeften, die voortdurend wijzigen. Bijvoorbeeld het delen van complexe, gevoelige data met partners voor R&D. Of klantenservicecenters continu operationeel houden. We helpen u de juiste cloud kiezen - of clouds - voor uw specifieke behoeften en doelstellingen. Privaat, publiek of beide

We verbinden uw clouds

In de komende paar jaar, zullen de meeste organisaties vijf of zes clouds draaien in een hybride omgeving. Om er voor te zorgen dat ze allemaal veilig kunnen samenwerken, hebben we ons IP-netwerk rechtstreeks verbonden met de belangrijkste cloudproviders, datacenters en carrier-neutrale centrales zoals Amazon Web services, CISCO, HP, IBM, Equinix, Salesforce, Microsoft en meer. Zo krijgt u snelle, soepele en veilige oplossingen.

Ruimte om te innoveren

Stel dat u documenten wilt opslaan, delen en syncen binnen uw bedrijf en met partners, maar dat u niet meer wilt betalen voor opslag of verwerkingscapaciteit dan u nodig heeft. Onze BT Compute Storage kan u virtuele ruimte geven wanneer u dat nodig heeft. Iemand wil een onderzoek uitvoeren. Met Apps van BT, kunt u een onderzoekstoepassing krijgen, naast andere die worden aangeboden, die binnen een paar minuten operationeel is. En dan uitschakelt als deze niet wordt gebruikt. En met contactcenters van BT Cloud kunt u uw klantenservice uitbreiden of inkrimpen om berekend te zijn op de pieken en dalen van aanvragen.

De kansen zijn er, we kunnen u helpen ze te benutten.

Hoe GIS databottlenecks omzeilt

Het Genome Institute of Singapore werkt aan het verleggen van de grenzen van medische behandelingen en diagnose door genetische code te analyseren. Maar daar draait alles om data. Met elk nieuw project komt er een nieuwe golf aan data en een steeds knellender bottleneck voor de IT-systemen van GIS.

Niranjan Nagarajan, Associate Director of Computational and Systems Biology, wist dat speciale servers de belasting niet langer konden verwerken. Hij gebruikte onze cloudgebaseerde virtuele machines om computercapaciteit in realtime op te voeren en onze specialisten op het gebied van life sciences hielpen hem precies de juiste architectuur te bouwen voor de researchvereisten van het GIS. Nu werkt hij met ons samen op andere onderwerpen, zoals het delen van analytische tools met onderzoekers overal ter wereld om de samenwerking via de cloud te verbeteren.

De echte uitdaging voor GIS is niet langer de analyse op zich, maar de enorme hoeveelheid data die wordt geproduceerd tijdens analyses die moet worden beheerd en opgeslagen. En dit is waar de middelen voor cloudcomputing die BT biedt, ons echt helpen de wetenschap verder te brengen.”
- Niranjan Nagarajan, Associate Director, Computational and Systems Biology Genome Institute of Singapore