De vooruitstrevende collaboration oplossingen van BT verbeteren uw business case en de ervaring van uw eindgebruiker

Nu informatie aanvragen

Oplossingen die uw zakelijke gesprekken verbeteren

Technologie heeft de entertainment sector veranderd. High-definition en superhelder geluid is nu overal en op elk apparaat beschikbaar. Stel  je  eens voor dat je diezelfde ervaring ook zou hebben op het werk  in gesprekken met met collega´s, leveranciers en klanten over de hele wereld. Stel je eens voor hoeveel duidelijker het gesprek zou zijn. Ambiguïteit behoort tot het  verleden.  Een effectieve zakelijke samenwerking resulteert sneller in gefundeerde beslissingen.

Toonaangevend op het gebied van spraak
Bij BT hebben we onze reputatie en ons bedrijf rond een krachtige realiteit opgebouwd. Praten is voor ons allen het gemeenschappelijke communicatiemiddel, zowel op het werk als thuis. Het is goed mogelijk dat we onze organisaties met andere processen leiden en verschillende manieren van werken hebben. Maar uiteindelijk worden de belangrijke beslissingen genomen, de beste ideeën ontwikkeld en duurzame waarden geformuleerd door met elkaar te praten.

Vandaag  veranderen we telefonie op revolutionaire wijze om uw  gesprek nog beter te maken. Door het gebruik van geavanceerde technologieën creëren we  eindeloos veel nieuwe mogelijkheden. BT helpt organisaties de kracht van zakelijke samenwerking te benutten en aanzienlijke voordelen te realiseren.

We bieden een groot aantal oplossingen voor unified communication & collaboration. Niet alleen telefonie maar ook video, conferencing en mobiele oplossingen, en dat alles ondersteund door een uitstekend netwerk. Dit kan de communicatiemethoden enorm verbeteren. En, met onze ongeëvenaarde expertise laten we u hiervan optimaal profiteren.

BT UK is marktleider in het Verenigd Koninkrijk voor IPT en UC omdat het geavanceerde en bewezen oplossingen aanbiedt, gebaseerd op goede samenwerkingsverbanden met meerdere leveranciers”
- Current Analysis, BT UK IPT & UC Services, mei 2013

Betere vergaderingen met BT Meetme met Dolby Voice.

Uw audiovergaderingen makkelijker om aan deel te nemen, eenvoudiger te beheren. Met spraak van HD-kwaliteit, ruisonderdrukking en scheiding van spraak, tilt de nieuwe oplossing van BT met Dolby Voice telefonisch vergaderen naar een nieuw niveau. En omdat het een IP-gesprek betreft, is het een aanvulling op uw geïntegreerde communicatiestategie zodat u ook op toegangskosten kunt besparen.

Introduceer BYOD in uw organisatie.

Door de opkomst van slimme apparatuur verandert de manier waarop we tegenwoordig werken. BYOD vindt nu plaats en gaat niet meer weg. Ontdek hoe met onze complete oplossing de samenwerking en productiviteit kan worden verbeterd en veilige en rendable toegang wordt geboden. Tegelijkertijd is er ook bescherming van uw data, beheer van apparatuur en bepaling en beheersing van kosten. Dit alles ondersteund en geïmplementeerd met een duidelijke strategie en beleid voor BYOD.

  • Betere vergaderingen met BT Meetme met Dolby Voice.
    Betere vergaderingen met BT Meetme met Dolby Voice.
  • Introduceer BYOD in uw organisatie.
    Introduceer BYOD in uw organisatie.
Toon meer Toon minder

Mogelijk maken

In welke fase van de communicatierevolutie u ook bent, BT kan u verder helpen:

  • We zorgen er voor dat het werkt door toonaangevende oplossingen voor samenwerking en met een unieke integratiemethode. We weten hoe spraak werkt en hoe het zakelijk in te zetten.
  • We maken het commercieel interessant, met een exclusieve samenwerkingsverband met Dolby en de enige werkelijk flexibele tarieven in de markt voor de door Cisco gehoste cloudoplossing voor samenwerking. De business case voor veranderingen helpen opstellen.
  • We zorgen er voor dat het werkt omdat we weten dat een goede infrastructuur voor samenwerking een voorwaarde is voor een geweldige ervaring. We hebben hiervoor de aantoonbare ervaring. In bedrijfsprocessen, in verschillende sectoren, overal ter wereld.

Met de oplossingen voor samenwerking van BT, wordt het gesprek alleen maar beter.