Samenwerkingsverbanden en allianties

Samenwerken om te innoveren

BT Alliance: ons ´ecosysteem’ van samenwerkingsverbanden

Samen creëren we nieuwe mogelijkheden

Meer keuze door ons ‘ecosysteem’ van samenwerkingsverbanden
Mensen noch organisaties komen slechts zelden alleen tot grote prestaties. Ze hebben mensen met ervaring nodig die hen helpen hun doelen te bereiken. Mensen met specialistische expertise die de details kunnen identificeren en deze precies weten af te stellen. Mensen die hen uitdagen de grenzen van hun capaciteiten te verleggen. Ze hebben teams nodig. En ze hebben partners nodig.

Bij BT hebben we sterke, strategische samenwerkingsverbanden opgebouwd omdat we inzien dat proactieve samenwerking de toekomst is van de IT-sector en de cloud. Samenwerking met andere organisaties kan cruciaal zijn voor onze klanten. Door met anderen samen te werken kunnen we meer bereiken dan dat we mogelijk achten, meer dan dat we op ons zelf konden doen en u meer oplossingen bieden die u nodig heeft.

Door de samenwerkingsverbanden van BT kunnen we de vereiste oplossingen bieden, door een complete service te leveren, zonder de zorgen van meerdere leveranciers en budgetten. Door met andere bedrijven samen te werken nemen we de complexiteit van de cloud weg, zodat u werkt met één leverancier terwijl wij met onze partners samenwerken om u nog meer mogelijkheden te bieden.

Lees verder als u wilt weten hoe u kunt profiteren van het ecosysteem van samenwerkingsverbanden.

Ons netwerk is de sleutel tot uitstekende connectiviteit Meer voorzieningen ontwikkelen door ons ecosysteem van partners
Geavanceerde technologische oplossingen Meer keus bij uw overstap naar de cloud

Meer keuze, meer flexibiliteit

Meer keuze en flexibiliteit in de cloud.
De partners in ons cloudgebaseerde ecosysteem zijn een belangrijk onderdeel van de Cloud of Clouds technologievisie van BT Door met andere organisaties samen te werken, bieden we klanten meer keuze, enorme ervaring, eenvoud en beveiliging door de beste oplossingen van BT en toonaangevende partners in de cloud samen te brengen.

Toonaangevende technologiepartners.
We beschikken over strategische relaties met leveranciers voor ons gehele portfolio, waarvan er vele gezamenlijk de markt opgaan. Onze belangrijkste samenwerkingsverbanden zijn onder meer met Cisco, Microsoft & Avaya. We werken ook samen met technologiepartners zoals Riverbed, EMC, Oracle, Dolby, Polycom en Huawei.

Cisco

Cisco.
BT en Cisco hebben al meer dan 25 jaar in samenwerkingsverband sterke gezamenlijke innovatie en netwerkdiensten geleverd.
En BT is één van de slechts vier Global Certified Partners. 
Meer informatie over BT en Cisco.

Microsoft

Microsoft.
BT heeft sinds 2002 een lange bestendige relatie met Microsoft, met meer dan 250 Microsoft gecertificeerde medewerkers. Samen ontwikkelen BT en Microsoft geavanceerde cloudtoepassingen.
Meer informatie over BT en Microsoft.

Avaya

Avaya.
BT is één van de slechts drie wereldwijde Avaya Platinum Partners en de enige buiten de Verenigde Staten. Samen leveren we oplossingen voor samenwerking voor de publieke sector en de wereldwijde financiële sector.
Meer informatie over BT en Avaya.

Dolby

Dolby.
BT en Dolby werken nauw samen aan de transformatie van de samenwerkingservaring met audio van hoge kwaliteit geïntegreerd in de geïntegreerde communicatieservices van BT.
Lees meer over BT Meetme met Dolby.

Polycom

Polycom.
De technologie en oplossingen van Polycom zijn een belangrijk onderdeel van de toonaangevende oplossingen voor telepresence en conferencing van BT, die klanten wereldwijd samenbrengt en hen helpt efficiënter (samen) te werken.