Portfolio-overzicht

Portfolio-overzicht

Overzicht van ons portfolio met producten en services

Nu informatie aanvragen

Ons portfolio, waarmee we waarde bieden voor onze klanten

In onze portfoliostrategie, Cloud of Clouds, zijn onze zes kernproductfamilies en een netwerk van partners samengebracht om de levering van globale netwerk- en IT-infrastructuurservices mogelijk te maken.

Portfolio overview

BT Connect

Netwerkservices vormen de kern van onze Cloud of Clouds-strategie.

Ze verbinden onze klanten met hun medewerkers, hun eigen klanten en de cloud. We bieden een scala van flexibele, intelligente hybride en veilige IP-, Ethernet- en VPN-internetservices (Virtual Private Network). Deze omvatten directe connectiviteit met derde providers van cloudservices en de nieuwste Network Function Virtualisation (NFV)- en Software Defined Network (SDN)-oplossingen.

We leveren onze netwerkservices in 180 landen via uiteenlopende toegangstechnologieën. Netwerkservices vormen de kern van onze Cloud of Clouds-strategie.

BT Security

Dagelijks vinden cyberaanvallen plaats en cyberbeveiliging staat bij veel bedrijven dan ook hoog op de agenda.

We gebruiken de expertise die we bij het beveiligen van BT hebben verworven om beheerde beveiligingsservices, analyse en beheer van bedreigingsinformatie, en consultancy-services te bieden aan onze klanten. Zo helpen we hen hun organisaties te beschermen tegen deze groeiende bedreiging.

BT One

Mensen communiceren door technologie op velerlei verschillende manieren te gebruiken – via de telefoon, instant messaging, e-mail, audio- en videovergaderingening en oplossingen voor het delen van gegevens – aan hun bureau of op mobiele apparaten.

Voor bedrijven is het belangrijk dat deze kanalen zijn geïntegreerd en gemakkelijk en betrouwbaar samenwerken.

Onze samenwerkingsservices helpen klanten de productiviteit te verbeteren en de kosten te verlagen door de manier waarop ze communiceren met hun klanten, collega's, partners en leveranciers te transformeren.

BT Contact

Onze contactcenter-services helpen onze klanten hechtere relaties met hun klanten op te bouwen. We bieden verschillende manieren waarop ze kunnen communiceren, waaronder e-mail, webchat, video, sociale media en de telefoon – via geautomatiseerde systemen of via speciale adviseurs.

Onze contactoplossingen via de cloud geven bedrijven meer controle over hun kosten en zorgen dat ze hun capaciteit kunnen wijzigen als reactie op de vraag.

BT Compute

Bedrijven willen betrouwbare maar flexibele ICT-platformen en -services voor hun toepassingen, gegevensopslag en beveiliging. We bieden ICT-services binnen ons wereldwijde netwerk vanuit 48 datacenters over de hele wereld, waarvan er 22 onze cloudservices leveren. Onze services lopen uiteen van traditionele telehousing en colocatie tot de nieuwste public, private en hybride cloudoplossingen.

BT Advise

Ons wereldwijde team van ongeveer 2000 adviseurs werkt nauw samen met klanten om inzicht te krijgen in hun bedrijfsproblemen en huidige mogelijkheden, zodat we een serie aanbevelingen kunnen maken die zijn gebaseerd op onze portfolio. We ontwikkelen een plan en ondersteunen onze klanten om voordelen te behalen, zoals kostenvermindering, verhoogde productiviteit of verbeterde flexibiliteit.

Sectorvoorstellen

Onze sectorspecifieke oplossingen helpen klanten het hoofd te bieden aan uitdagingen die uniek zijn voor de omgevingen waarin zij werken.

Bijvoorbeeld:

  • met onze Digital Consumer-oplossing kunnen winkelbedrijven een online ervaring bieden aan shoppers in fysieke winkels;
  • met onze Field Force Automation-oplossingen kunnen mobiele medewerkers, ongeacht hun locatie, toegang krijgen tot bedrijfstoepassingen; en
  • BT Radianz, 's werelds grootste veilige cloudcommunity voor financiële dienstverlening, helpt klanten de kosten te verminderen, sneller de markt te bereiken en de beste handelsopties te verrichten.