Onderscheidingen

BT’s project Compute Management Systeem in samenwerking met Ricoh Europa wint Bedrijfsdienst Innovatie Award op GTB-conferentie

Prestigieuze onderscheiding toegekend aan BT en Ricoh voor innovatieve nieuwe dienst.

Business Innovation AwardBT heeft een Bedrijfsdienst Innovatie Award gewonnen tijdens de prestigieuze Global Telecoms Business (GTB) Awards 2016, voor de implementatie van het Compute Management Systeem (CMS) in samenwerking met Ricoh Europa. Op 25 mei werden de winnaars aangekondigd tijdens een gala-diner in het Sheraton Park Lane Hotel in Londen.

De GTB-conferentie voor de industrie, een toonaangevend evenement met awards die beschouwd worden als de meest prestigieuze onderscheidingen in de telecomindustrie.

Ricoh Europa implementeert nieuwe technologieën, die via de cloud worden ingeschakeld. Een gepersonaliseerde versie van het BT Compute Management Systeem maakt het voor Ricoh Europa mogelijk, het merk te ontwikkelen, organiseren, leveren en gebruiken, met een gestandaardiseerde set van wereldwijde diensten via de cloud.

Zo’n prestigieuze award winnen, is een grote erkenning van het vooruitstrevende karakter van beide bedrijven om samen te werken, om van de voordelen van cloud computing en digitale transformatie te profiteren. Deze erkenning versterkt onze ambitie om wereldleider in de integratie van clouddiensten te zijn en laat zien hoe we onze ‘Cloud of Clouds’-visie realiseren.”
- Neil Lock, vice president BT Compute.

GTB logoDavid Mills, CEO Ricoh Europa, voegt toe: “Deze award erkent de inzet van Ricoh Europa als het gaat om het aanbieden van expertise, vaardigheden en technologie, om klanten te helpen ontplooien in de digitale wereld. Het is ook een verbond met de continue evolutie van ons cloud-aanbod, met de aanbod van een flexibel, veilig en kostenbesparend platform om Ricoh printers en MFP’s met apparaten te verbinden, die mobiele medewerkers het liefst gebruiken. De toepassingen van cloud-technologie biedt voordelen voor een reeks van onze klanten. Vanuit SMBs constateren we een sterke vraag naar ons cloud-aanbod, vooral nu dit soort bedrijven zich richten op nieuwe geografische regio’s en de betreding van markten, met het voordeel toegang te krijgen tot belangrijke data wanneer nodig.”

Meer informatie over onze ‘Cloud of Clouds’ visie? Ga naar http://www.bt.com/point-of-view.