Onderscheidingen

BT wint Light Reading’s Meest Innovatieve Beveiligingsstrategie-Award

BT heeft voor de dienst Assure Analytics de award voor Meest Innovatieve Beveiligingsstrategie gewonnen

BT heeft voor de dienst Assure Analytics de award voor Meest Innovatieve Beveiligingsstrategie gewonnen tijdens Light Reading 2016 Leading Lights Awards.

Leading Lights bestaat nu 12 jaar en is het toonaangevende awards-programma in de communicatie-industrie. De prijs erkent topbedrijven en bestuurders voor buitengewone prestaties in vooruitstrevende communicatietechnologie, toepassingen en diensten. De Leading Lights-winnaars werden aangekondigd tijdens een awards diner in Hotel Ella in Austin, Texas op maandag 23 mei 2016. Dit viel samen met het Big Communications Event (http://www.bigcommunicationsevent.com).

BT’s revolutionaire, visuele analytics-dienst namelijk Assure Analytics, levert real-time data en een goed inzicht in de bedreigingen. Daarmee worden organisaties in staat gesteld om snelle responstijden en bescherming voor medewerkers, partners en klanten te realiseren.

We zijn blij met de erkenning die we onlangs gekregen hebben voor onze grensverleggende dienst. Ons netwerk en dat van onze klanten beveiligen, staat bij ons centraal bij alles wat we doen. Deze erkenning versterkt onze ambitie om wereldwijd leider te zijn in het beheer van beveiligingsdiensten, waarbij we de groeiende lijst van bedreigingen op afstand houden.”
- Jason Cook, vice president Security BT Americas.

“Het volume en de kwaliteit van de inzendingen die we voor onze 26 categorieën ontvingen, laat zien hoe serieus deze awards in de industrie genomen worden. We bestaan nu 12 jaar en we hebben dit jaar voor het eerst ook de Specialist Award voor 5G en Transformatiestrategieën uitgereikt,” zegt Ray Le Maistre, hoofdredacteur bij Light Reading. “De winnaars kunnen met recht trots zijn op hun prestaties en ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Het is bemoedigend om te zien dat de innovaties van zo’n wijde reeks communicatie-aanbieders en technologie-ontwikkelaars komt,” voegt Le Maistre toe.