Toegankelijkheid

In het kort

Om deze site voor onze bezoekers zo toegankelijk mogelijk te maken, hebben we er voor gezorgd dat deze werkt met de meest gebruikte desktop en mobiele browsers.

Voor een optimale ervaring tijdens het bezoek aan onze website, kunt u echter het beste een van de volgende browsers gebruiken:

Voor desktop gebrukers (onze klassieke site):
• IE 8.0 en hoger (let erop dat IE 6.0 en 7.0 niet langer ondersteund worden)
• Firefox 12.0 en hoger
• Chrome 21.0 en hoger
• Safari 5.0 en hoger

Voor mobiele en tablet gebruikers (onze mobiele site):
De volgende apparaten en browsers zullen onze geoptimaliseerde mobiele site presenteren: iPhone en iPod, Android, BlackBerry, NetFront, Silk-Accelerated, hpwOS, webOS, Fennec, Minimo, Opera Mobi, Opera Mini, Blazer, Dolfin, Dolphin, Skyfire en Zune. (Noot: Blackberry RIM tablet, Kindle Fire, Kindle Fire HD en Apple iPad gebruikers zullen standaard onze klassieke site te zien krijgen)

Als de standaard keuze voor uw apparaat of browser niet voldoet kunt u steeds schakelen tussen de klassieke en mobiele site door gebruik te maken van de navigatie onderaan. In de MyAccount sectie worden de dashboard pagina's steeds geoptimaliseerd voor uw apparaat.

Adobe® downloads

U heeft respectievelijk Adobe® Acrobat® Reader en Adobe® Flash Player nodig om PDF-bestanden te bekijken en af te drukken en bepaalde delen van de site te bekijken. Deze zijn te vinden op de volgende Adobe-websites:

Download de meest recente versie van Adobe® Acrobat® Reader-software

Download de meest recente versie van Adobe® Flash Player-software

Ga voor meer informatie over het toegankelijkheidsbeleid van BT naar de BT en toegankelijkheid website.