BT in de Benelux

De waarde die we leveren

We zijn een toonaangevende zakelijke communicatie-aanbieder. We hebben meer dan 17.000 medewerkers wereldwijd en leveren ICT-services aan 5500 multinationals in 180 landen wereldwijd.

Dankzij de combinatie van onze globale kracht op het gebied van netwerken, cloudgebaseerde geïntegreerde samenwerking, hybride cloudoplossingen en beveiliging, en onze diepgaande expertise en globale leveringsmodel kunnen wij een vertrouwde partner zijn voor onze klanten. Wij bieden hen de services die ze nodig hebben om de digitale transformatie van hun bedrijven mogelijk te maken.

We ondersteunen onze klanten op drie kerngebieden:

Deze kerngebieden worden alle drie ondersteund door de beste beveiliging in de branche en professionele expertise om u te helpen vast te stellen en beschermen wat het belangrijkst is voor uw bedrijf.

Onze portfoliostrategie, de Cloud of Clouds, zorgt voor krachtige nieuwe mogelijkheden door onze capaciteiten en expertise te combineren met die van onze toonaangevende partners in de markt in één globaal cloud-ecosysteem. Zo worden digitale initiatieven pas echt tot leven gebracht voor onze klanten.

 

BT: Technologie gebruiken om nieuwe mogelijkheden te creëren.

BT draait om verbindingen. Duizenden bedrijven wereldwijd vertrouwen op ons. Dit komt door de combinatie van onze mondiale kracht in netwerken, IT en innovatie met lokale aanwezigheid, expertise en onze levering. Bekijk deze video om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Toon meer Toon minder

Snelle feiten:

  • BT heeft meer dan 25 jaar regionale ervaring in de Benelux; in België sinds 1988, in Nederland sinds 1989 en in Luxemburg sinds de late jaren ’90.
  • BT biedt een breed portfolio aan diensten in deze drie landen, waaronder netwerk- en IT-diensten, professionele diensten en wholesale diensten.
  • Rond 1,100 mensen ondersteunen BT-klanten in de Benelux, waaronder ongeveer 400 BT Advise ‘professional service consultants’.
  • Kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg.
  • Uitgebreid binnenlands IP VPN, Ethernet en internetdiensten via het wereldwijde netwerk van BT. We hebben ook een groot regionaal netwerk met meer dan 6,700 km glasvezel in Nederland en 1,100 km glasvezel backbone in België. Low cost DSL beschikbaar.
  • De footprint van ons Benelux netwerk omvat 65 PoP’s, inclusief 7 GpoPs en een stadsglasvezelnetwerk die 10 steden beslaat.
  • Ons netwerk is direct verbonden aan 62 datacentra in de Benelux (en bevat bijna alle Nederlandse telehouses).
  • Duaal datacentercapaciteit in Nederland, met BT’s eigen datacentra in Amsterdam, Rotterdam en Nieuwegein.
  • Sterke professionele servicemogelijkheden met ongeveer 400 lokale specialisten in BT Advise – het wereldwijde team van experts die consulting, systeemintegratie en managed services leveren. In de Benelux zorgt dit team ook voor ICT-personeel en co-sourcing diensten.
  • BT bedient een groot aantal bedrijven in de Benelux, waaronder veel grote merken en publieke sectororganisaties zoals Philips, Solvay, CEVA Logistics, Exact, ArcelorMittal, NATO en de Europese Commissie.

BT ontving in 2016 Cisco’s ‘Service Provider Partner of the Year’ award voor de diensten in Nederland. Deze prijs werd gegeven voor de aanzienlijke vooruitgang die BT maakte met het verder ontwikkelen van de Cisco-gebaseerde Cloud & Managed Services portfolio.

BT kreeg Cisco’s Application Centric Infrastructure (ACI) Authorized Technology Provider (ATP) certificatie in de Benelux in 2016. Cisco ACI is een software-defined datacentersolution die organisaties in staat stelt om hun enterpriseapplicaties sneller en makkelijker uit te rollen.

In België staat BT op de 23ste plaats van de Data News ICT Top 1000 (Dec. 2016).

Tomas Vanderick , CEO, BT Benelux

Veel grote multinationals en internationale instellingen hebben hun hoofdkwartier in de Benelux. Ons lokale team ondersteunt hen met sterke proposities op het vlak van cloud, security en collaboration. Ik kijk er naar uit om nauw samen te werken met onze klanten in België, Nederland en Luxemburg, zodat ze de mogelijkheden van de digitale wereld beter kunnen benutten en hun succes in Europa en daarbuiten kunnen versnellen. "
- Tomas Vanderick , CEO, BT Benelux