Nieuws

BT benoemt Chet Patel tot hoofd continentaal Europa

DC17-085 (23 februari 2017)

Nieuwe topman gericht op duurzame groei in continentaal Europa

Chet PatelBT maakt vandaag bekend dat Chet Patel per 1 maart is benoemd tot hoofd continentaal Europa, waarbij de focus ligt op het stimuleren van duurzame groei. Chet Patel rapporteert daarbij aan Luis Alvarez, CEO van BT’s Global Services divisie.

BT is sinds 1980 actief in continentaal Europa. Het bedrijf heeft ongeveer 7.200 medewerkers in dienst verspreid over belangrijke Europese zakelijke centra, waarbij gebruik gemaakt wordt van 18 datacenters, 1.000 netwerk ‘points-of-presence’ en 30 stedelijke glasvezelnetwerken om veel van ’s werelds bekendste multinationals en overheidsinstellingen te bedienen.

Chet Patel was de afgelopen 18 maanden president Global Portfolio & Marketing bij BT, waarbij hij verantwoordelijk was voor de producten en diensten die de internationale groeiplannen van het bedrijf ondersteunen en die een invloedrijke rol spelen bij BT’s grootste internationale klanten.

Chet heeft ruim 22 jaar ervaring binnen de telecom- en IT-sector. Na zijn afstuderen kwam hij als trainee in dienst bij BT en sindsdien heeft hij vele successen geboekt in prominente commerciële- en veranderingsmanagement functies binnen de divisies Consumer, Wholesale, Ventures en Global Services van BT Group.

Luis Alvarez, CEO Global Services, BT

Onze klanten in heel Europa zijn geïnteresseerd in BT en onze ‘Cloud of Clouds’-visie om hun digitale transformatie te versnellen. Met een senior manager als Chet Patel aan het hoofd van onze Europese operaties weten we dat zij zullen profiteren van uitmuntend leiderschap, ongeëvenaarde portfolio-expertise en sterke managementvaardigheden die nodig zijn voor lange termijn succes in een snel veranderende wereld.”
- Luis Alvarez, CEO Global Services, BT

Chet behaalde zijn MBA aan het Henley Management College en een bachelorsdiploma (Hons) in economie en politicologie aan de universiteit van Leeds.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94