Nieuws

BT door Gartner benoemd als ‘Leader’ in Magic Quadrant 2016 voor Unified Communications as a Service worldwide

DC16-389 (5 september 2016)

Evaluatie gebaseerd op volledigheid van visie en vermogen tot executie.

Samenvatting.

BT kondigt aan dat het bedrijf door Gartner Inc. als leider is gepositioneerd in het Magic Quadrant voor Unified Communications as a Service (UCaaS) wereldwijd (augustus 2016). BT heeft zijn positie verbeterd ten opzichte van vorig jaar door de verschuiving van het ‘Challenger’ naar ‘Leaders’ kwadrant, waar het als hoogst staat gepositioneerd voor het vermogen tot executie.

Gartner heeft voor dit rapport zestien organisaties geëvalueerd op basis van zeven criteria op het gebied van executie en acht criteria gerelateerd aan de volledigheid van hun visie.

Luis Alvarez, CEO, Global Services, BT

We zijn trots op de erkenning als wereldwijde ‘leader’ op het gebied van Unified Communications as a Service. Dit is het resultaat van de significante, snelle progressie die het BT One team de laatste paar kwartalen wereldwijd heeft laten zien. We zien dit als een bevestiging van onze strategie; een breed aanbod van netwerken, Session Initiation Protocol (SIP) trunking, reguliere telefoonnetwerkverbinding (PSTN), Dolby high-definition spraakdiensten, beveiliging, hosting en managed services die ons UCaaS portfolio aanvullen. Wij geloven dat BT’s positie in het laatste rapport onze continue investeringen in het portfolio erkent en ervaren dit als een sterke bevestiging van ons BT One Cloud aanbod en van onze ‘Cloud of Clouds’-portfoliostrategie.”
- Luis Alvarez, CEO, Global Services, BT

 Het volledige, wereldwijde rapport is hier beschikbaar. Het volledige, Engelstalige persbericht is hier beschikbaar.

Over het Magic Quadrant.

Gartner steunt geen leveranciers, producten of diensten die worden weergegeven in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers met de hoogste beoordeling of andere aanduiding te selecteren. Gartner onderzoekpublicaties bestaan uit de meningen van Gartner’s onderzoeksorganisatie en zouden niet als constateringen van feiten opgevat moeten worden. Gartner wijst alle aansprakelijkheid van garanties af, uitgesproken of impliciet, aangaande dit onderzoek, inclusief alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94