Nieuws

BT verbetert samenwerken in de cloud met Cisco Spark

DC17-279 (29 June 2017)

Intuïtieve cloudgebaseerde service biedt kostenbesparing en productiviteitsverbetering bij bedrijfsbrede samenwerking

Samenvatting

Spark BoardBT heeft vandaag de lancering van BT One Collaborate Spark aangekondigd, een nieuwe dienst die teams in staat stelt om intuïtiever en productiever samen te werken, ongeacht de locatie en de gebruikte apparatuur.

De nieuwe service bestaat uit een combinatie van de samenwerkingstools van Cisco Spark en de spraakdiensten van het BT One Cloud Cisco-platform.

Cisco Spark is een gehoste samenwerkingstoepassing die een berichtenservice voor teams, online vergaderen, spraak- en videotelefonie en interactief tekenen biedt. De dienst maakt gebruik van end-to-end versleuteling en wordt op abonnementsbasis geleverd, waarbij klanten per gebruiker, per maand betalen. Hierdoor kunnen op verzoek diensten worden toegevoegd.

De toepassing is toegankelijk via een app op desktop- en mobiele apparatuur. Op iOS-apparaten is de service beschikbaar als native toepassing, wat inhoudt dat gesprekken automatisch via Spark lopen in plaats van het openbare netwerk. Gebruik op specialistische ruimte- of desktopgebaseerde samenwerkingsapparatuur is ook mogelijk.

De combinatie van Cisco Spark en de spraakdiensten van het BT One Cloud Cisco-platform helpt klanten om kosten te besparen door gesprekken automatisch via het One Cloud-netwerk te leiden, zodat internationale belkosten worden vermeden of verlaagd. Daarnaast profiteren gebruikers van een meer naadloze, uniforme communicatie-ervaring.

BT biedt optioneel ook het Cisco Spark Board, een krachtig nieuw samenwerkingsapparaat dat volledig is geïntegreerd in de vandaag gelanceerde dienst. Het Spark Board is bij de introductie beschikbaar als een 55 inch presentatiescherm dat tevens dienstdoet als digitaal whiteboard en videoconferencingoplossing.

De nieuwe service wordt als eerste in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerd, alvorens wereldwijd beschikbaar te komen.

Het volledige, Engelstalige persbericht is hier te vinden.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94