Nieuws

BT bouwt en beheert wereldwijd netwerk voor Exact

DC16-239 (2 juni 2016)

Snelgroeiend softwarebedrijf profiteert wereldwijd van uiterst beveiligde IT-infrastructuur

ExactBT kondigde vandaag een nieuw contract aan voor het ontwerp, de bouw en het beheer van een volledig beveiligd netwerk voor Exact, een snelgroeiende aanbieder van cloud business software. Het vierjarige contract omvat een geïntegreerde IT-infrastructuur die Exact’s interne applicaties en services ondersteunt. Deze worden in 14 landen - verspreid over Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië - gebruikt door Exact’s 1.600 werknemers.

Onno Krap, CFO bij Exact, zegt: “Wij waren op zoek naar een netwerkpartner die in staat is om een flexibele, end-to-end wereldwijde infrastructuur aan te bieden die met ons kan meegroeien en ons doorlopend kan adviseren op gebied van digitale innovatie. Met zijn wereldwijde schaal, portfoliostrategie en lokale expertise binnen de verschillende landen, is BT dé partner bij uitstek om onze internationale groei te ondersteunen en onze werknemers in hun dagelijkse werkzaamheden bij te staan.”

Fabrice De Windt, BT’s CEO for the Benelux

Wij stellen grote organisaties over de hele wereld in staat om ambitieuze digitale transformatie-agenda’s te omarmen en helpen hen het hoogst haalbare op digitaal gebied te bereiken ('the Digital Possible'). Ik ben trots dat Exact, één van de snelst groeiende bedrijven in de industrie, BT als wereldwijde innovatiepartner heeft gekozen. Wij bieden hen een veilige, schaalbare en toekomstbestendigde IT-infrastructuur waarmee Exact zich kan focussen op waar het bedrijf het beste in is, namelijk continu de efficiëntie van zijn klanten verbeteren.”
- Fabrice de Windt, CEO BT Benelux

Naast een geoptimaliseerd wereldwijd netwerk, levert BT de verbinding naar de wereldwijde datacenters waar de bedrijfsapplicaties en data van Exact worden gehost. Het contract behelst ook BT Cloud Connect, waarmee een hoogwaardige netwerkverbinding met Microsoft Azure mogelijk wordt gemaakt.

BT zorgt ook voor uitgebreide, cloudgebaseerde bescherming tegen cyberdreigingen, die tegengehouden worden voordat ze het netwerk bereiken. Tot slot zal BT het vaste en draadloze netwerk binnen de kantoren van Exact overnemen en beheren - en de medewerkersproductiviteit helpen verhogen met diensten op gebied van spraak, video, conferencing en externe toegang.

Over Exact

Exact inspireert het mkb om te groeien. Zij dragen de economie, wij ondersteunen ze daarbij. Net als het mkb is Exact niet bang voor het onbekende. We zijn ambitieus en lopen graag voorop. We kennen de uitdagingen en maken software om die te overwinnen. Onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op de bedrijfsbehoeften van onze klanten. Exact biedt het mkb en hun accountants overzicht over vandaag en inzicht in morgen. Zo helpen we onze klanten van over de hele wereld om hun ambities te realiseren.

Exact. Cloud business software. Voor meer informatie over Exact, ga naar http://www.exact.com/.

BT’s portfolio strategie: de ‘Cloud of Clouds’

Cloud vraagt zoals nooit tevoren om keuzes. Door die te doorgronden, volgt het vertrouwen en vermogen om veranderingen te realiseren en zaken te doen die er echt toe doen. Denk aan sneller marketen en innoveren, de kosten laag en klanten tevreden houden.

BT’s ‘Cloud of Clouds’ visie gaat over klanten in staat te stellen om gemakkelijk en veilig verbindingen met de nodige applicaties en data te leggen, ongeacht waar ze gehost of gevestigd zijn.
Als cloud service integrator helpen we klanten zich met zekerheid en succes langs hun cloud-route te bewegen, waarbij complexiteit, risico’s en kosten geminimaliseerd worden. We bieden hen diverse opties die voor hun organisatie werken en de nodige resultaten opleveren.

We beheren het totale proces van netwerk tot cloud, onderhandelen met derde partijen, bieden prestaties, veiligheid en vereenvoudigen de kosten, allemaal onder één enkele Service Level Agreement.

Klik hier voor meer informatie over Cloud of Clouds.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94