Nieuws

BT wint Cisco ‘Services Partner of the Year’ award in België en Luxemburg

(3 juni 2015)

Erkenning voor BT’s proactieve network operating centre (NOC) dienstverlening op basis van Cisco’s Smart Collector

BT wins Cisco’s ‘Services Partner of the Year’ award in Belgium and LuxembourgBT heeft tijdens Cisco’s jaarlijkse partnerceremonie de ‘Services Partner of the Year’ award voor België en Luxemburg gewonnen. Ieder jaar reikt Cisco awards uit aan partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Hugo Detremmerie, head of partner organisation & commercial market bij Cisco BeLux, licht toe: “BT is het afgelopen jaar zeer belangrijk geweest bij het realiseren van groei binnen ons services-portfolio. Als geen ander herkenden zij het potentieel van onze data-inventarisatiesoftware Smart Collector en realiseerden zij - als eerste in de regio - maar liefst zes succesvolle klantimplementaties.”

Cisco’s Smart Collector ligt aan de basis van BT Smart Maintenance, een door BT Advise ontwikkelde, proactieve NOC-dienst die de IT- en netwerkinfrastructuur van klanten in kaart brengt, beheert, onderhoud en tegelijkertijd helpt kostenbesparingen te realiseren.

Jilles Limburg, general manager BT Advise Benelux, nam de award in ontvangst: “Het is fantastisch om te zien dat onze investeringen in een beheer- en onderhoudsteam dat optimaal gebruikt maakt van de mogelijkheden die Cisco ons biedt, wordt beloond met deze award. We zullen er alles aan doen om komend jaar onze voorsprong in dit segment verder uit te bouwen.”

Ook in Nederland was BT recent succesvol. BT’s innovatieve hybride cloud-strategie, geïllustreerd door de recente opening van een nieuw datacenter in Rotterdam, was goed voor de ‘Service Provider Partner of the Year’ award.

BT’s Benelux organisatie is sinds 2004 Cisco Gold Partner. In 2008 behaalde BT de Global Certification; BT voldeed daarmee aan de opleidingseisen en programmavoorwaarden om Cisco’s uiterst geavanceerde oplossingen wereldwijd te verkopen, implementeren en ondersteunen.

In de Benelux richt BT zich met een uitgebreid netwerk- en IT-dienstenportfolio op multinationals, overheidsinstellingen en grote veeleisende lokale ondernemingen. BT Advise levert daarbij advies, integratie, detachering en managed services via wereldwijde kenniscentra die georganiseerd zijn rondom de kerncompetenties van BT Global Services, waaronder beveiliging, unified communications en cloud.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com