Nieuws

BT levert snellere en veiligere verbindingen met Hewlett Packard Enterprise cloud services

DC15-560 (30 november 2015)

Nieuwe mijlpaal in BT’s Cloud of Clouds visie – klanten krijgen directe, betrouwbare toegang tot HPE Helion Managed Cloud Services

BT kondigt vandaag snellere, betrouwbaardere en veiligere toegang aan tot clouddiensten door het BT IP VPN klanten mogelijk te maken zich direct met HPE Helion Managed Cloud Services te verbinden. BT’s nieuwe dienstverlening maakt gebruik van HPE’s Rapid Connect mogelijkheid om het publieke internet te omzeilen wanneer verbinding wordt gemaakt met HPE Helion Managed Cloud Services.

De nieuwe directe verbinding stelt klanten in staat optimaal voordeel te halen uit HPE’s dienstenportfolio, waar en wanneer ze deze nodig hebben om workloads te bouwen en gebruiken, met de geruststelling dat de toegang betrouwbaar en veilig is. Klanten profiteren van verbeterde prestaties, uitgebreidere beveiliging en lagere latency.

BT connects to HPE Helion

Keith Langridge, Vice President, Connect Portfolio at BT Global ServicesOrganisaties zien de flexibiliteit en wendbaarheid die voortkomen uit de inzet van clouddiensten. Om hun cloudgebruik te versnellen hebben zij een veilige en betrouwbare toegang nodig tot data en applicaties, ongeacht of ze in private, publieke of hybride clouds gehost zijn. Wij hebben ons netwerk al geoptimaliseerd; via ons Cloud Connect portfolio kunnen klanten profiteren van meerdere clouddiensten. Door het toevoegen van directe connectiviteit met HPE Helion zullen klanten profiteren van een oplossing die consistent, veilig en betrouwbaar is, ongeacht waar zij actief zijn.”
- Keith Langridge, Vice President, Connect Portfolio bij BT Global Services.

Klanten verwachten van hun cloudaanbieders dat ze snelle, veilige, betrouwbare en hoog beschikbare diensten bieden in een wereld waarin regelgeving en bedreigingen van buitenaf aan continue verandering onderhevig zijn. Onze samenwerking met BT voor het aanbieden van deze diensten zal internationale organisaties op een nieuw vertrouwensniveau brengen.”
- Eugene O’Callaghan, Vice-President, Enterprise Services Workload en Cloud, Hewlett Packard Enterprise.

BT’s directe verbinding met HPE Helion Managed Cloud Services via Rapid Connect is al beschikbaar in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Hierna volgen extra verbindingen bij belangrijke zakelijke centra verspreid over de wereld.

Over BT

BT stelt zich ten doel de kracht van communicatie in te zetten voor een betere wereld. BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in meer dan 170 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerkgebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT is actief met vijf divisies: BT Global Services, BT Business, BT Consumer, BT Wholesale en Openreach.

In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2015, rapporteerde BT Group een omzet van 17.979miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.645miljoen Britse pond.

British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en New York.

Bezoek voor meer informatie over BT: www.btplc.com.

Noot voor de redactie

BT’s ‘cloud of clouds’ visie bouwt voort op een roadmap voor toekomstige dienstverlening en wordt onderbouwd door een breed scala aan diensten en sectorspecifieke oplossingen, geleverd via BT’s wereldwijde netwerkinfrastructuur. De diensten worden door klanten beheerd via één enkele, gebruiksvriendelijke dienstencatalogus, waarbij gebruik wordt gemaakt van BT’s Compute Management System (CMS).

BT’s krachtige mix van hoog-beschikbare en betrouwbare internationale netwerkdiensten zoals IP Connect, Ethernet Connect, Internet Connect en Managed LAN, gecombineerd met applicatieprestatiebeheer (Connect Applications) brengt grote organisaties samen met hun medewerkers, klanten en de rest van de wereld.

Voor meer informatie

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com