Nieuws

BT en Intel Security ontwikkelen volgende generatie beveiligingsdiensten

DC16-105 (2 maart 2016)

BT en Intel Security sluiten strategische overeenkomst om nieuwe oplossingen te creëren die organisaties helpen hun beveiliging te verbeteren en cyberaanvallen te voorkomen

BT en Intel Security kondigden vandaag - tijdens de RSA conferentie in San Francisco - een strategische samenwerking aan om nieuwe oplossingen te creëren die organisaties helpen hun beveiliging te verbeteren en cyberaanvallen te voorkomen. De bedrijven gaan ook hun gedeelde visie over toekomstige beveiligingsdiensten verder ontwikkelen.

De nieuwe oplossingen brengen de belangrijkste elementen van de technologieplatformen van beide bedrijven samen en adresseren de huidige tekortkomingen van traditionele puntoplossingen door de operationele silo’s te doorbreken die de kloof tussen detectie en reactie veroorzaken. Ze zijn ontworpen om het beheer en de ondersteuning te vereenvoudigen, kennisverschillen in de markt te dichten en de reactiesnelheid te verbeteren.

Gezien de steeds veranderende bedreigingen vanuit het cyberlandschap moeten organisaties continu innoveren. Dit helpt hen om kritieke data en applicaties te beschermen, waar deze ook gehost zijn; on-premise, in de cloud, of in een hybride variant. BT en Intel Security focussen zich op geïntegreerde, open beveiligingssystemen met ‘cloud-first’ technologie zodat organisaties bedreigingen sneller en met minder middelen het hoofd kunnen bieden.

BT en Intel Security werken samen om deze bedreigingen te trotseren met één enkel ecosysteem dat meerdere beveiligingscontroles aankan. Dit betekent dat de platformen van beide organisaties met elkaar praten en interacteren. Dit kan voor klanten aanzienlijke kostenbesparingen met zich meebrengen aangezien dezelfde controles vaak te leveren zijn met minder hardware, minder configuratie en minder management overheadkosten.

Raj Samani, EMEA chief technology officer, Intel Security: “Ons doel is om bedrijven wereldwijd een agressievere en effectievere bescherming te bieden tegen doelbewuste aanvallen en incidenten op het gebied van databeveiliging. Samen met BT zijn we van plan om de kloof tussen detectie en herstel te dichten door het creëren en beheren van een ecosysteem dat is ontworpen om real-time communicatie, goede informatie-uitwisseling en reactie tussen beveiligingstools mogelijk te maken.”

BT and Intel working together

Oliver Newbury, Chief Technology Officer BT Security and Raj Samani, Chief Technology Officer Intel Security discuss how BT and Intel Security are helping customers tackle the increase in cyber-attacks. Their strategy includes collaboration, up-to-date intelligence and a new managed security ecosystem. Join us at the booth to see product demonstrations.

Show more Show less
Mark Hughes, CEO of BT Security

Bij BT zijn we vastbesloten om voorop te blijven lopen. We werken samen met Intel om onze beveiligingsintelligentie in real-time samen te brengen met de geavanceerde beveiligingsoplossingen van Intel. Wij geloven dat onze gecombineerde propositie de eerste is als je kijkt naar de omvang en ambitie. Intel’s vooruitstrevende beveiligingstechnologie en onze expertise op gebied van ontwerp en levering kan onze klanten helpen veiliger te worden.”
- Mark Hughes, CEO BT Security

Over BT Security

BT Security bouwt voort op meer dan zeventig jaar ervaring met het helpen van wereldwijde organisaties opererend in verschillende sectoren. BT helpt organisaties bedreigingen voor te blijven en de complexiteit en onzekerheid rondom beveiliging te verminderen. Wij bieden end-to-end-diensten die onze klanten helpen bij het waarborgen van een goede beveiliging, in een tijd waarin beveiligingsbudgetten vaak niet in lijn zijn met het bedreigingslandschap.

Met onze geavanceerde beveiligingsactiviteiten richten wij ons op assets, mensen en processen, en combineren wij deze met ons netwerk en onze beveiligingsintelligentie. Zo helpen wij onze klanten risico’s te vermijden. BT Security beschermt zowel BT als zijn klanten en bestaat uit een wereldwijd team van 2.000 beveiligingsspecialisten en professional services consultants. Voor meer informatie over BT Security: http://www.bt.com/security.

Over Intel Security

McAfee is nu onderdeel van Intel Security. Met zijn Security Connected-strategie, innovatieve benadering van beveiliging die door hardware wordt ondersteund en Global Threat Intelligence, focust Intel Security zich op het ontwikkelen van proactieve, bewezen beveiligingsoplossingen en -diensten die systemen, netwerken en mobiele toestellen van bedrijven en eindgebruikers over de hele wereld beschermen. Intel Security combineert de ervaring en expertise van McAfee met de innovatiekracht en bewezen prestaties van Intel om van beveiliging een essentieel onderdeel van iedere architectuur en ieder automatiseringsplatform te maken. Het is de missie van Intel Security om iedereen het vertrouwen te schenken om veilig te leven en te werken in een digitale wereld. Kijk voor meer informatie op http://www.intelsecurity.com/.

Noot: Intel, het Intel logo, McAfee en het McAfee logo zijn geregistreerde trademarks van Intel Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd worden als eigendom van anderen.

Geen enkel computersysteem kan volkomen veilig zijn.

Beschreven winst scenario’s zijn bedoeld als voorbeelden van hoe een gegeven verbetering onder bepaalde omstandigheden een effect kunnen hebben op toekomstige marges en winstverhoging. Omstandigheden kunnen variëren. Intel Security garandeert geen winstverhogingen.

© 2016 Intel Corporation

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com