Nieuws

BT slaat handen ineen met Trend Micro voor betere beveiliging in de cloud

DC17-003 (12 januari 2017)

Klanten kunnen gebruikmaken van nieuwe beveiligingsservice geïntegreerd in BT's cloudportfolio

BT, één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen, en Trend Micro, een toonaangevende leverancier van beveiligingssoftware, kondigden vandaag de onmiddellijke beschikbaarheid aan van Trend Micro's Deep Security-datacenteroplossing op BT's Cloud Compute-platform.

BT-klanten over de hele wereld kunnen nu gebruikmaken van Deep Security's bescherming voor fysieke, virtuele en cloudservers op één geïntegreerd platform, op een pay-as-you-go basis.

De mogelijkheden van Deep Security omvatten anti-malware, host-based firewall, inbraakdetectie en -preventie, integriteitsmonitoring, log-inspectie en wereldwijd vertrouwde SSL-certificaten om klanten te beschermen tegen ransomware, langdurige geavanceerde dreigingen, gerichte aanvallen en meer.

Deep Security is beschikbaar in BT's 22 wereldwijde ‘cloud delivery zones’ in 19 landen verspreid over Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika en Azië-Pacific. Klanten kunnen Deep Security inschakelen wanneer ze Cloud Compute bestellen via BT's bekroonde Compute Management System (CMS). Klanten kunnen de modules activeren die ze nodig hebben op alle, of specifieke delen van hun cloudinfrastructuur.

Cloud Compute voorziet klanten van vooraf geconfigureerde datacenterinfrastructuur waarmee zij hun eigen cloudservice kunnen creëren, implementeren, monitoren en beheren. Het is verbonden met BT's wereldwijde netwerk en maakt gebruik van lokale infrastructuur in belangrijke regio's, zodat klanten kunnen voldoen aan nationale compliance- en garantievereisten en kunnen communiceren en contracten kunnen afsluiten volgens de lokale wetgeving.

Neil Lock, vicepresident van BT Compute bij Global Services, BT

Onze klanten vertrouwen op de cloud om hen te helpen hun digitale transformatie te versnellen. Als een toonaangevende cloud services integrator willen we die transformatie zo soepel en eenvoudig mogelijk maken. Door Trend Micro's oplossing zo nauw mogelijk te integreren in ons Compute-portfolio geven we onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van toonaangevende beveiliging. Dit vereenvoudigt cloudbeveiliging en past binnen onze Cloud of Clouds-portfoliostrategie."
- Neil Lock, vicepresident van BT Compute bij Global Services, BT.

Bharat Mistry, Cyber Security Consultant bij Trend Micro: "Het concept van gedeelde verantwoordelijkheid in de cloud vergt dat alle klanten beveiliging als prioriteit gaan zien, maar vanwege de dynamische aard van de omgeving is een traditionele datacenteraanpak simpelweg niet voldoende. Trend Micro's Deep Security helpt klanten te voldoen aan gedeelde beveiligingsverantwoordelijkheden met het meest complete aanbod voor BT's Cloud Compute-platform. Gebruikers profiteren van een allesomvattende beveiligingsoplossing die hun servers beschermt tegen meerdere bedreigingen."

Over Trend Micro

Trend Micro Incorporated, een wereldwijde specialist op het gebied van beveiligingssoftware, zorgt voor een veilige uitwisseling van digitale informatie. Onze oplossingen voor consumenten, bedrijven en overheden bieden een gelaagde beveiliging voor datacenters, cloudomgevingen, netwerken en endpoints. Al onze producten werken samen om threat intelligence naadloos te delen en een verbonden beveiliging te bieden met gecentraliseerde zichtbaarheid en beheer voor betere, snellere bescherming. Met meer dan 5.000 medewerkers in meer dan 50 landen en de meest geavanceerde wereldwijde threat intelligence, beveiligt Trend Micro de overstap van organisaties naar de cloud. Ga voor meer informatie naar www.trendmicro.com.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94

Bronnen

Datasheets

Advanced virtual machine security with BT Cloud Compute

PDF - 303 KB

An integrated security platform built for the cloud.