Nieuws

Persbericht: BT geeft Identity & Acces Management software van CA Technologies centrale rol binnen zijn Cloud Identity diensten

DC15-164 (29 april 2015)

BT’s nieuwe Managed Identity Service verbindt werknemers, klanten en partners veilig en kosteneffectief met zakelijke en cloudgebaseerde applicaties

Samenvatting

CA Technologies en BT kondigen vandaag aan dat CA Secure Cloud, CA’s Identity & Access Management (IAM) dienst voor service providers, is geïntegreerd in BT’s nieuwe Assure Cloud Identity-dienst. Deze dienst helpt bedrijven hun data te beschermen ongeacht waar deze zich bevindt – in de cloud, lokaal of in hybride IT-systemen – door gebruik te maken van de enterprise-grade IAM-mogelijkheden van CA Secure Cloud en deze te combineren met BT’s uitgebreide kennis op het gebied van beheerde beveiliging.

Klanten profiteren van een gebruiksklaar, kosteneffectief beveiligingssysteem dat de groeiende vraag naar mobiliteit, het toenemende gebruik van sociale identiteiten en de behoefte aan partnerintegratie en klanttoegang ondersteunt. Assure Cloud Identity biedt een flexibele oplossing die aansluit op de vraag naar het veilig verbinden van werknemers, klanten en partners met bedrijfsapplicaties - vanaf elke locatie en elk apparaat.

CA Secure Cloud vormt de basis van de Assure Cloud Identity-dienst, die zowel voor op locatie als in de cloud gehoste applicaties de toegangscontrole regelt. Dit omvat het efficiënt aanmaken en beheren van gebruikers; federated single sign-on voor SaaS en lokale applicaties; en bescherming tegen onrechtmatige toegang en fraude met behulp van bewezen, geavanceerde verificatiediensten die meerdere factoren en gedragsanalyses integreren om het beveiligingsproces zo naadloos mogelijk te maken.

De nieuwe dienst is beschikbaar in en wordt beheerd vanuit Groot-Brittannië in dual-datacenters. De dienst wordt binnenkort beschikbaar gemaakt in andere landen Europese landen en daarbuiten.

Het volledige, Engelstalige persbericht vindt u hier.

Over CA Technologies

CA Technologies creëert software die de transformatie van bedrijven aandrijft en het mogelijk maakt te profiteren van alle mogelijkheden van de applicatie-economie. Software is het hart van elke business en elke industrie. Van planning tot ontwikkeling, management en veiligheid, CA werkt over de hele wereld samen met bedrijven om de manier van leven, handelen en communiceren te veranderen via de mobiele, private en publieke clouds en gedistribueerde en mainframe-omgevingen. Meer informatie is te vinden op: http://www.ca.com

Over BT

BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in meer dan 170 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerkgebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT is actief met vijf divisies: BT Global Services, BT Business, BT Consumer, BT Wholesale en Openreach.

In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014, rapporteerde BT Group een omzet van 18.287 miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.312 miljoen Britse pond.

British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en New York.

Bezoek voor meer informatie over BT: http://www.btplc.com/.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com