Nieuws

BT integreert Zscaler cloud security access points in wereldwijd netwerk

DC16-112 (29 april 2016)

BT Assure Managed Cloud met Zscaler nu met verbeterde applicatieprestaties over beveiligde netwerkverbindingen

Samenvatting

BT kondigt aan Zscaler's access points rechtstreeks te gaan verbinden met zijn wereldwijde netwerk. Hierdoor kunnen BT’s klanten profiteren van een lagere latency en betere applicatieprestaties over beveiligde internetverbindingen. De verbeterde interconnectiviteit vermindert de noodzaak om dataverkeer over grote afstanden te verplaatsen om toegang te krijgen tot Zscaler’s netwerknodes die veilige internettoegang mogelijk maken.

BT’s Assure Managed Cloud met Zscaler scant en filtert elke byte van het netwerkverkeer van en naar het internet - inclusief de door het SSL-protocol versleutelde sessies. De Zscaler toegangspunten – nu geïntegreerd in het BT netwerk – werken als een serie van controleposten tussen organisaties en het publieke internet om potentiële bedreigingen te identificeren en blokkeren - en intellectueel eigendom te beschermen.

Bij deze cloudgebaseerde dienst is geen hardware of onderhoud nodig en het beheer van het internetbeleid en rapportage worden gedaan vanuit één enkele, centrale portal. Dit zorgt voor consistente bescherming en beleid voor alle gebruikers in een organisatie.

De nieuwe Zscaler en BT interconnectiepunten zullen in eerste instantie beschikbaar zijn in Europa, gevolgd door de uitbreiding van de dienst naar Noord- en Zuid-Amerika en Azië-Pacific. De nieuwe dienst wordt zonder extra kosten geleverd aan bestaande klanten als onderdeel van BT’s lopende investeringen in zijn Cloud of Clouds portfolio strategie.

Het volledige, Engelstalige persbericht vindt u hier.

Over Zscaler

Zscaler zorgt voor een revolutie in internetbeveiliging met ‘s werelds eerste Security as a Service platform. Als het meest innovatieve bedrijf in de $35 miljard grote beveiligingsmarkt, worden Zscaler’s producten door meer dan 5.000 toonaangevende organisaties gebruikt, waaronder 50 van de Fortune 500. Zscaler verzekert wereldwijd meer dan 15 miljoen gebruikers dat zij beschermd zijn tegen cyberaanvallen en datalekken, volledig conform bedrijfsbeleid en regelgeving.

Zscaler is een Gartner Magic Quadrant leider voor Secure Web Gateways en levert een veilige en productieve internetervaring voor alle gebruikers, vanaf elk apparaat en vanaf elke locatie - 100% vanuit de cloud. Met zijn multi-tenant, gedistribueerde cloud security-platform, verplaatst Zscaler veiligheid effectief tot in de internet-backbone, operationeel in meer dan 100 datacenters over de hele wereld en organisaties in staat stellend om volledig gebruik te maken van de belofte van cloud en mobile computing met ongeëvenaarde en compromisloze bescherming en prestaties. Zscaler levert een uniform, ‘carrier-grade’ internetbeveiliging, next generation firewall, internetbeveiliging, sandboxing / Advanced Persistent Threat (APT) bescherming, dataverliespreventie, SSL-inspectie, traffic shaping, beleidsmanagement en informatie over bedreigingen – allemaal zonder de noodzaak van hardware, apparaten of software op locatie. Voor meer informatie, bezoek de website http://www.zscaler.com.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94

Bronnen

Datasheets