Nieuws

BT breidt Cloud of Clouds aanbod uit met Microsoft Azure ExpressRoute voor Office 365

DC15-444 (29 september 2015)

BT Cloud Connect gebruikers zijn een van de eersten die profiteren van lagere latency, voorspelbaardere prestaties en verbeterde beveiliging wanneer ze verbinding maken met Microsoft’s cloudgebaseerde productiviteitssuite

Samenvatting

BT kondigt vandaag aan zijn ‘Cloud of Clouds’ aanbod verder uit te breiden door gebruikers de mogelijkheid te geven om via Microsoft Azure ExpressRoute een directe verbinding te maken met de Microsoft Office 365 productiviteitssuite.

Het aanbod voorziet corporate gebruikers van een eigen, volledig beheerde verbinding waarmee zij Microsoft’s cloudgebaseerde Office 365 mogelijkheden kunnen gebruiken met de hoge, voorspelbare prestaties en betrouwbaarheid die bij een ‘dedicated’ verbinding horen.

BT zal Azure ExpressRoute voor Office 365 aanbieden in Europa, de Verenigde Staten en Azië op locaties waar de service beschikbaar is. BT is één van de eerste wereldwijde netwerkaanbieders die deze dienst - vanuit Amsterdam en London - in Europa kan aanbieden. De nieuwe oplossing maakt gebruik van BT Cloud Connect, BT’s dienstverlening gericht op hoogwaardige cloud-connectiviteit.

Cloud of Clouds

Keith Langridge, vice president, BT Connect portfolioOnze ‘Cloud of Clouds’ visie gaat over het bieden van meer keuze, sterkere beveiliging en een betere gebruikerservaring bij het regisseren van het toenemende aantal cloudomgevingen. Onze wereldwijde netwerkinfrastructuur helpt klanten de verschillende omgevingen samen te brengen door hen direct en veilig te verbinden met een ecosysteem van cloudaanbieders. Klanten kijken ernaar uit toegang te krijgen tot Office 365 in de cloud alsof het gehost is vanuit hun eigen datacenters. Dat wij als één van de eerste aanbieders deze connectiviteit kunnen leveren, zien wij als een belangrijke mijlpaal in onze reis op weg naar ’s werelds meest toonaangevende cloud services integrator.”
- Keith Langridge, vice president, BT Connect portfolio

BT was in 2014 reeds één van de eerste wereldwijde aanbieders die zijn klanten de mogelijkheid gaf om een directe verbinding met Azure te maken via een beveiligde, betrouwbare en veerkrachtige connectie. Hiermee werden BT’s enterprise gebruikers in staat gesteld een naadloze, hybride IT-omgeving te bouwen die hun gehele corporate netwerk, datacenters en Azure omvat. BT biedt hierbij ook een gecombineerde facturatiedienst voor BT Compute- en Azure-diensten. Gebruikmakend van BT’s netwerk en expertise op gebied van systeemintegratie kunnen klanten - binnen één enkele dienst van BT - hun eigen cloud combineren met die van Microsoft.

Azure ExpressRoute voor Office 365 vergroot het brede scala van zakelijke oplossingen die BT al aanbiedt met Microsoft en toont het commitment van beide bedrijven om cloud-interoperabiliteit voor hun gebruikers te bewerkstelligen.

Het volledige, Engelstalige persbericht vindt u hier.

BT’s technologie visie: de ‘Cloud of Clouds’

De cloud creëert keuzes als nooit tevoren. Door die keuzes te doorgronden komt het vertrouwen en het vermogen om veranderingen te realiseren en de dingen te doen die er echt toe doen: sneller marketen en innoveren, de kosten laag en klanten tevreden houden.

BT’s ‘Cloud of Clouds’ visie gaat over het in staat stellen van klanten om zich gemakkelijk en veilig te verbinden met de applicaties en data die ze nodig hebben, ongeacht waar ze gehost of gevestigd zijn.

Als cloud service integrator helpen we klanten zich met zekerheid en succes te bewegen langs hun cloud-route, waarbij complexiteit, risico’s en kosten geminimaliseerd worden; om hen diverse routes te bieden die voor hun organisatie werken, zo dat het de resultaten oplevert die ze nodig hebben.

We beheren het totale proces van netwerk tot cloud, onderhandelen met derde partijen, leveren prestaties, veiligheid en vereenvoudigen de kosten, allemaal onder één enkele Service Level Agreement.

Meer informatie over de Cloud of Clouds vindt u hier.

Over BT

BT stelt zich ten doel de kracht van communicatie in te zetten voor een betere wereld.

BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in meer dan 170 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerkgebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT is actief met vijf divisies: BT Global Services, BT Business, BT Consumer, BT Wholesale en Openreach.

In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2015, rapporteerde BT Group een omzet van 17.979miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.645miljoen Britse pond.

British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en New York.

Bezoek voor meer informatie over BT: http://www.btplc.com

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com