Nieuws

BT scoort contract bij Randstad voor transformatie IT-infrastructuur

DC16-444 (5 October 2016)

BT consolideert Randstad’s wereldwijde IT-infrastructuur om de voordelen van de cloud optimaal te benutten.

RandstadBT kondigt een contract aan met Randstad Group, één van ‘s werelds grootste HR-dienstverleners, voor de bouw van een nieuwe wereldwijde IT-infrastructuur die cloud-connectiviteit levert aan meer dan 3.500 locaties in 37 landen verspreid over Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific.

BT zal Randstad’s netwerkinfrastructuur, die momenteel afkomstig is van verschillende binnenlandse en regionale aanbieders, consolideren, centraliseren en standaardiseren. De nieuwe infrastructuur maakt gebruik van BT’s IP Connect en Internet Connect dienstverlening om zo de betrouwbaarheid en veiligheid van IP-gebaseerde Virtual Private Networks (VPN) met de flexibiliteit van internetconnecties te combineren.

BT’s Cloud Connect zorgt voor high-performance connectiviteit, voor meerdere Amazon Web Services-locaties. Daarnaast zal BT One Cloud spraakdiensten voor Randstad’s 33.000 werknemers leveren, gehost vanuit datacenters in Europa, Noord-Amerika en Azië. Bovendien zal BT de vaste en draadloze netwerken binnen de kantoren van Randstad standaardiseren.

Bernardo Payet, General Manager Randstad Global IT Solutions

We waren op zoek naar een wereldwijde integratiepartner voor netwerk- en clouddiensten, om ons te helpen meer controle te krijgen over ons netwerk, de efficiëntie te verhogen, voordelen van de cloud te maximaliseren en onze digitale transformatie te versnellen. BT zal de last van het aansturen van een grote verscheidenheid aan leveranciers bij ons wegnemen. Ook maakt BT het eenvoudiger om nieuwe diensten voor onze medewerkers en klanten te implementeren.”
- Bernardo Payet, General Manager Randstad Global IT Solutions.

Fabrice De Windt, BT’s CEO for the Benelux

Ik ben er trots op dat een wereldwijde leider zoals Randstad voor BT kiest en hiermee de voordelen van onze Cloud of Clouds portfoliostrategie onderschrijft. Onze ambitie is om de toonaangevende werelwijde cloud-dienstenintegrator te zijn en klanten ongeëvenaarde keuze, beveiliging, veerkracht, snelheid, flexibiliteit en wendbaarheid te bieden op weg naar hun digitale transformatie.”
- Fabrice De Windt, BT’s CEO for the Benelux.

Over Randstad

Randstad is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibel werk en human resources-diensten. Denk aan reguliere uitzendarbeid en permanente plaatsingen aan Inhouse Services, Professionals, Search & Selection, outplacement en HR-oplossingen. Randstad Group is één van de grootste HR-dienstverleners in de wereld, met een top drie-positie in Argentinië, België, Luxemburg, Canada, Chili, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, India, Mexico, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, evenals de belangrijkste posities in Australië en Japan. In 2015 had Randstad zo’n 29.750 eigen medewerkers, ongeveer 4.473 vestigingen en in-house locaties in 39 landen over de hele wereld. In 2015 had Randstad een omzet van €19.2 miljard. Randstad is opgericht in 1960, met een hoofdkantoor in Diemen, Nederland. Randstad Holding NV staat genoteerd aan de Euronext Amsterdam, waar opties voor aandelen in Randstad worden verhandeld. Meer informatie via www.randstad.com.

Noot voor de redactie

BT’s technologievisie: ‘Cloud of Clouds’
De cloud creëert keuzes zoals nooit tevoren. Door die keuzes te doorgronden, ontstaat het vertrouwen en vermogen om veranderingen te realiseren en dingen te doen die er echt toe doen: sneller marketen en innoveren, kosten laag en klanten tevreden houden.
BT’s ‘Cloud of Clouds’-visie gaat over klanten in staat stellen om zich eenvoudig en veilig te verbinden met de applicaties en data die ze nodig hebben, ongeacht waar ze gehost of gevestigd zijn.

Als cloud service integrator helpt BT klanten zich met zekerheid en succes langs de cloud-route te bewegen, waarbij complexiteit, risico’s en kosten geminimaliseerd worden. Dit om diverse routes te bieden die voor de organisatie werken, zodat de nodige resultaten opgeleverd worden.

Daarbij wordt het totale proces van netwerk tot cloud beheerd, met derde partijen onderhandeld, prestaties geleverd en kosten beveiligd en vereenvoudigd, allemaal onder één enkele Service Level Agreement. Klik hier voor meer informatie over Cloud of Clouds.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94