Nieuws

BT maakt monitoren van bedreigingen eenvoudiger

DC14-266 (24 juni 2014)

Upgrade van dienst voor beveiligingsmonitoring maakt identificeren en bestrijden van cyberbedreigingen eenvoudiger

BT kondigt vandaag een belangrijke upgrade aan van zijn BT Assure Threat Monitoring-dienst waarmee organisaties en beveiligingsanalisten bedreigingen eenvoudiger kunnen identificeren en zich er beter tegen kunnen beschermen.

De dienst geeft gebruikers inzicht in de grote hoeveelheden data die worden verzameld en geanalyseerd, die vanaf vandaag worden weergeven via een eenvoudig aan te passen scherm. Door potentiële issues onmiddellijk waar te nemen, kunnen organisaties en beveiligingsanalisten risico’s eenvoudiger identificeren en hierop reageren.

Deze upgrade is kosteloos beschikbaar voor bestaande BT Assure Threat Monitoring-gebruikers en wordt standaard geleverd aan nieuwe klanten.

Mark Hughes, CEO BT Security: “Het is van cruciaal belang onze klanten te helpen hun beveiligingsplannen te verbeteren door hen toegang te geven tot real-time informatie. Organisaties worden geconfronteerd met een groeiend aantal actuele, complexe en uiteenlopende beveiligingsvraagstukken.”

“Deze uitbreiding verbetert de controle van de klant en van de beveiligingsanalist sterk door kritische informatie op één plek te verzamelen. Dit geeft hen de ruimte om hun inspanningen te richten op het leveren van betere zakelijke resultaten door de hele organisatie heen.”

De adoptie van nieuwe technologieën, zoals cloud computing en BYOD, werd voorheen beperkt door zorgen over de beveiligingsrisico’s die zij met zich meebrachten. De vernieuwde interface van deze dienst helpt gebruikers om deze beveiligingsrisico’s beter te beoordelen.

Andere mogelijkheden van de vernieuwde dienst zijn:

 • Een nieuwe, ingebouwde feature voor het aanmaken van regels, die gebruikers in staat stelt om wat er te zien is op het scherm snel aan te passen en te reageren op bedreigingen.
 • Een geïntegreerd ticketsysteem voor het beheer van apparaten en netwerken, communicatie en het oplossen van problemen bij incidenten - zowel door klanten zelf als analisten van het BT Security Operations Centre.

De dienst verzamelt informatie vanuit de netwerkapparaten van alle gebruikers - variërend van opsporings- en inbraakpreventiesystemen, firewalls en routers tot servers, applicaties, mainframes en pc's. Als een hacker bijvoorbeeld probeert in te breken op het netwerk, dan wordt de poging gedetecteerd, ontvangen gebruikers direct informatie over de bedreiging en kunnen zij gelijk reageren om schade te voorkomen.

Het wereldwijde team van BT cybersecurity experts zorgt gezamenlijk voor het beveiligingsniveau van de netwerkinfrastructuur. Tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in London in 2012 werd Assure Threat Monitoring succesvol ingezet om het netwerk continu te monitoren en cyberbedreigingen in real-time te identificeren.

Assure Threat Monitoring beschermt organisaties in verschillende sectoren. Het wordt veel gebruikt door banken en financiële dienstverleners en andere organisaties die het doelwit zijn van kwaadaardige cyberaanvallen.

Klik hier om meer over deze dienst te weten te komen.

Mark HughesHet is van cruciaal belang onze klanten te helpen hun beveiligingsplannen te verbeteren door hen toegang te geven tot real-time informatie. Organisaties worden geconfronteerd met een groeiend aantal actuele, complexe en uiteenlopende beveiligingsvraagstukken.”
- Mark Hughes, CEO BT Security

Over BT

BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in meer dan 170 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerkgebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT is actief met vijf divisies: BT Global Services, BT Business, BT Consumer, BT Wholesale en Openreach.

In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014, rapporteerde BT Group een omzet van 18.287 miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.312 miljoen Britse pond.

British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en New York.

Bezoek voor meer informatie over BT: www.btplc.com.

BT Security

BT Security bouwt voort op meer dan 70 jaar ervaring met het helpen van wereldwijde organisaties opererend in verschillende sectoren. BT helpt organisaties bedreigingen voor te blijven en de complexiteit en onzekerheid rondom beveiliging te verminderen. Wij bieden end-to-end-diensten die onze klanten helpen bij het waarborgen van een goede beveiliging, in een tijd waarin beveiligingsbudgetten vaak niet in lijn zijn met het bedreigingslandschap.

De geavanceerdheid van onze beveiligingsactiviteiten zorgt ervoor dat wij ons volledig kunnen richten op onze assets, mensen en processen, en deze kunnen combineren met ons netwerk en onze beveiligingsintelligentie. Zo helpen wij onze klanten risico’s te vermijden. BT Security beschermt zowel BT als zijn klanten en bestaat uit een wereldwijd team van 1.300 beveiligingsexperts, 600 mondiale beveiligingsspecialisten en een professional services team van ongeveer 4.000 medewerkers.

Het BT Security Assure portfolio bestaat uit de volgende diensten:

 • Assure Managed Firewall
 • Assure Web Security
 • Assure Intrusion Prevention
 • Assure Message Scan
 • Assure Denial of Service Mitigation
 • Assure Cyber
 • Assure Managed Cloud
 • Assure Threat Monitoring
 • Assure Vulnerability Scanning

Bezoek voor meer informatie over BT Security: www.bt.com/btassure/securitythatmatters.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Senior PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com

Bronnen

Contacten

BT Assure Threat Monitoring Portal

JPG - 274 KB

BT Assure Threat Monitoring Portal v2