Nieuws

BT verschuift prestatiemanagement van applicaties naar de cloud

DC17-236 (12 juni 2017)

"BT Connect Intelligence InfoVista-as-a-Service" levert zichtbaarheid, controle en optimalisatie voor applicaties vanuit de cloud

BT kondigt vandaag de introductie aan van "BT Connect Intelligence InfoVista-as-a-Service", een nieuwe oplossing voor prestatiemanagement van applicaties vanuit de cloud.

De nieuwe oplossing voegt een flexibel en schaalbaar "as-a-service" prijsmodel toe aan BT’s portfolio voor applicatieprestatiemanagement, BT Connect Intelligence. Het levert InfoVista's Ipanema-technologie via BT's cloudinfrastructuur en integreert alle mogelijkheden die organisaties nodig hebben om de prestaties van bedrijfsapplicaties op hun netwerk te beheren.

BT Connect Intelligence InfoVista-as-a-Service geeft bedrijven meer flexibiliteit en controle over de kosten bij het managen van de gebruikerservaring met kritische applicaties op het bedrijfsnetwerk, ongeacht hoe ze verbinding maken en hoeveel bandbreedte ze gebruiken. Het geeft bedrijven ook voorspelbaarder zicht op de kosten omdat het op gebruikers gebaseerde prijsmodel niet beïnvloed wordt door toenemende bandbreedte.

BT Connect Intelligence InfoVista-as-a-Service is ontwikkeld om organisaties te helpen met hun digitale transformatie nu zij steeds meer vertrouwen op dynamische netwerkservices. Het is voor hen een eenvoudige en beproefde manier om via hun bestaande netwerkinfrastructuur de flexibiliteit en kostenbesparingen te verkrijgen van een software-defined network (SDN).

De nieuwe oplossing is wereldwijd beschikbaar voor zowel BT's bestaande netwerkklanten als voor organisaties die gebruikmaken van andere netwerkproviders.

De software die de basis vormt voor de oplossing wordt geleverd via BT's cloudinfrastructuur en kan nu via het internet beheerd worden. Zo profiteren klanten van snelle implementatie, zelfservice en beschikbaarheid via elke ‘wide area network’ (WAN) infrastructuur. Klanten profiteren ook van Ipanema's applicatiezichtbaarheid en -controle, WAN-optimalisatie en ‘dynamic path selection’-functies.

Keith Langridge, vice president network services, Global Services, BT

BT is het eerste bedrijf in de sector dat deze innovatieve variant van de beproefde op InfoVista gebaseerde technologie voor applicatieprestatiemanagement aanbiedt. Zo bieden wij onze klanten nog meer keuze en flexibiliteit tijdens hun digitale transformatie."
- Keith Langridge, vice president network services, Global Services, BT

Bedrijven stappen snel over op hybride netwerken om de toenemende vraag naar bandbreedte op te kunnen vangen tijdens hun transformatie tot digitale bedrijven. Met BT's innovatieve, op gebruikers gebaseerde prijsmodel kunnen klanten InfoVista's Ipanema-oplossing kopen via een echt SaaS-abonnementsmodel onafhankelijk van bandbreedte, wat bedrijven de flexibiliteit geeft die ze nodig hebben om nieuwe applicaties en services te introduceren wanneer ze dat willen."
- Louise Maitland, vice president, global channel voor BT, InfoVista

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94