Nieuws

IDC erkent BT als leider in Unified Communications en Video-Cloud rapport

DC16-041 (04 February 2016)

Industrie-analist erkent BT’s strategie, oplossingen en track record in Unified Communications and Collaboration

Samenvatting

BT named a leader in new IDC MarketScape reports for Unified Communications and Video CloudBT maakt vandaag bekend als ‘leider’ te zijn aangemerkt in de recent verschenen IDC MarketScape-rapporten ‘Worldwide Unified Communications-as-a-Service (UCaaS) Provider 2015 Vendor Assessment’ en ‘Western Europe Video Cloud Services for MNCs 2015-2016 Vendor Assessment’.

Onderzoeks- en adviesbureau IDC omschrijft ‘leiders’ als bedrijven die al geruime tijd leidend zijn in de markt op vlak van aanbod en de gekozen strategie.

Het rapport van IDC belicht de strategie, oplossingen en het track record van BT Global Services en benadrukt in het bijzonder BT’s sterke vertegenwoordiging op de wereldwijde unified communications (UC) en cloud markten.

IDC MarketScape belicht de volgende sterke punten voor BT:

Global UCaaS*:

  • BT heeft een breed dienstenportfolio die zijn UCaaS-oplossingen aanvullen, waaronder netwerkdiensten, SIP Trunking en spraakoplossingen, en security, hosting en managed services. BT biedt ook diverse UCaaS-oplossingen, waaronder One Cloud Cisco en One Cloud Microsoft – welke wereldwijd beschikbaar zijn. BT’s inzet van een multi-vendor UC-strategie is een belangrijk differentiator.
  • BT’s UC portfolio wordt wereldwijd ondersteund door BT Advise. BT Advise levert publieke, private en hybride cloud-implementaties. BT is een sterke Cisco-partner en heeft als een van de weinige wereldwijde CSP’s een Cisco Master UC-certificering.
  • Met de introductie van wereldwijde vaste tarieven en flexibele contracten van UCaaS, onderscheidt BT Global Services zich van andere aanbieders.

Western Europe Video Cloud**:

  • Door de omvang van BT’s wereldwijde netwerk en de aanwezigheid van verkoop- en servicekantoren, zijn BT’s cloud-videodiensten beschikbaar via vele hubs in Europa, Amerika en Azië.
  • BT’s aanbod aan videodiensten heeft tal van implementatie-opties, uitgebreide managed services-mogelijkheden, functionaliteiten en prijsstellingen. De kennis van video/UC-oplossingen van Cisco, Polycom, Acano en Microsoft is diepgaand.

BT’s strategische focus ligt op business transformatie, waarbij de cloud wordt gezien als de voornaamste aanjager van verandering. BT’s ‘Cloud of Clouds’-visie, gecombineerd met zijn One Cloud Video, Cisco en Microsoft UC propositie onderstreept dit.

Het volledige, Engelstalige persbericht vindt u hier.

Bronnen:

*IDC MarketScape: Worldwide UCaaS Service Provider 2015 Vendor Assessment, doc #US40612315, December 2015

**IDC MarketScape: Western Europe Video Cloud Services for MNC’s 2015-2016 Vendor Assessment, doc #EMEA40766115, December 2015

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com