Nieuws

BT op jacht naar 900 beveiligingsspecialisten

DC16-169 (13 april 2015)

170 nieuwe posities gereserveerd op BT’s Security Academy voor pas afgestudeerden

Samenvatting

BT gaat de komende 12 maanden op zoek naar 900 nieuwe security medewerkers. De wervingscampagne is onderdeel van een grootschalig initiatief om consumenten, bedrijven en overheden te beschermen tegen de groeiende dreiging van cybercrime.

BT heeft op dit moment al meer dan 2.500 security professionals in dienst en beschikt wereldwijd over meerdere security operations centers, met een omzet die jaarlijks met dubbele cijfers groeit. BT adresseert het volledige beveiligingsspectrum voor consumenten, bedrijven en overheden – van antivirus en oplossingen voor ouderlijk toezicht tot complexe, volledig beheerde beveiligingsoplossingen die worden gebruikt door multinationals, banken en overheidsinstellingen.

Om aan de groeiende vraag naar cyberbeveiligingsdiensten te voldoen en het personeelstekort in de sector aan te pakken, verwacht BT - als onderdeel van de 900 beveiligingsprofessionals waar het bedrijf naar op zoek is - 170 pas afgestudeerden aan te nemen. Deze groep zal worden opgeleid door BT’s Security Academy.

Het overgrote deel van de nieuw gecreëerde posities bevindt zich in het Verenigd Koninkrijk - in Sevenoaks en Cardiff. BT is ook zoek naar beveiligingsspecialisten in Continentaal Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific.

Meer informatie, en het volledige Engelstalige persbericht vindt u hier.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94