Nieuws

BT werkt samen met ForeScout voor een verbeterde zichtbaarheid van devices en netwerkbeveiliging

DC17-235 (8 juni 2017)

Klanten van BT profiteren van verbeterde zichtbaarheid en bewaking van apparatuur die op het netwerk is aangesloten

BT kondigt vandaag de introductie aan van BT Managed Endpoint Access Security, een nieuwe beveiligingsdienst die organisaties beschermt tegen cyberdreigingen en malware door een verbeterde zichtbaarheid en bewaking van apparaten die op hun bedrijfsnetwerk zijn aangesloten.

De nieuwe service maakt gebruik van technologie van ForeScout Technologies, Inc., een toonaangevend Internet of Things (IoT)-beveiligingsbedrijf, voor de levering van real-time geautomatiseerd inzicht in - en beheer van - op bedrijfsnetwerken aangesloten devices. Dit omvat beheerde, onbeheerde en privé-apparatuur, Bring Your Own Devices (BYOD) en IoT-technologie.

De geautomatiseerde aanpak van ForeScout biedt real-time detectie, classificatie, beoordeling en bewaking van apparaten, zodat klanten kunnen zien wat er op hun netwerk is aangesloten, of het nu op locatie is of in de cloud, en het veilig kunnen beheren. ForeScout kan ook een op specifiek beleid gebaseerde handhavingsoperatie uitvoeren op basis van beproefde IT- en beveiligingsbeheerproducten waarmee beveiligingsworkflows kunnen worden geautomatiseerd en responstijden worden verkort.

Door onze mondiale aanwezigheid en ervaring met de levering van het complete scala aan cyberbeveiligingsdiensten zijn we een voorkeurspartner voor organisaties over de hele wereld. Door de technologie van ForeScout aan ons portfolio toe te voegen, kunnen we organisaties door middel van verbeterde zichtbaarheid en controle beter beschermen tegen de nieuwste bedreigingen. Of het nu gaat om een hoofdkantoor of filiaal, de mogelijkheid om zo ongeveer elk apparaat op een netwerk te bewaken biedt een onontbeerlijke extra beveiligingslaag voor bedrijven die zich in de digitale wereld begeven."
- David Stark, Vice President of Security bij BT

Todd DeBell, Vice President of Global Channels bij ForeScout, zegt: "Nu meer devices dan ooit worden aangesloten op bedrijfsnetwerken, neemt de kans op aanvallen exponentieel toe. Organisaties kunnen het zich niet veroorloven om achter te blijven. De samenwerking tussen ForeScout en BT biedt extra zekerheid aan CIO's en CISO'S die hun beveiliging en controle willen verbeteren, en stelt ons in staat om te profiteren van het wereldwijde bereik van BT."

De service zal wereldwijd beschikbaar zijn vanaf juni 2017.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94