Nieuws

Persbericht: BT versterkt positie als leider in Gartner’s ‘magic quadrant’ voor ‘Cloud enabled managed hosting’ in Europa

DC15-303 (14 juli 2015)

BT’s positie in ‘Leaders Quadrant’ gebaseerd op executie en visie

BT kondigt vandaag aan dat het voor de derde keer door Gartner, Inc als leider is gepositioneerd in het ‘Magic Quadrant for European Cloud-Enabled Hosting in Europe’.

BT verbeterde zijn algehele positie in het leiderskwadrant ten opzichte van vorig jaar en groeide zowel in het vermogen tot executie als in de volledigheid van visie.

Luis Alvarez, chief executive officer van BT Global Services: “Ik ben er trots op dat we dit jaar zo’n significante vooruitgang hebben geboekt in het verbeteren van onze leiderschapspositie. Dit is een essentieel rapport waar onze klanten zonder twijfel belangstelling voor hebben. We weten dat zij de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloud nauwgezet volgen om de nieuwste technologieën op een creatieve manier in te kunnen zetten. Om onze positie te kunnen blijven verbeteren hebben we in april onze ‘cloud-of-clouds’ visie gepresenteerd; een praktische route naar cloud computing waarbij de behoeften van onze klanten op het gebied van keuze, flexibiliteit en robuuste veiligheid samenkomen. We hebben ook geïnvesteerd in collaboration, partnerships en verbeteringen in onze data centra om de algehele klantenbeleving te verbeteren door betrouwbaarheid, beschikbaarheid van diensten en snelheid van levering.”

Om het volledige, wereldwijde rapport te bekijken, ga naar: Let’s Talk Point of View

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com