Nieuws

Persbericht: BT versterkt verdediging tegen toenemende cyberbedreigingen met Cisco FirePOWER oplossing

DC15-234 (9 juni 2015)

BT Assure wordt uitgebreid met Cisco’s ‘FirePOWER Next-Generation Intrusion Prevention’ oplossing

BT kondigt vandaag aan de ‘FirePOWER™ Next-Generation Intrusion Prevention System’ (NGIPS) oplossing van Cisco te integreren in het BT Assure-portfolio van beheerde beveiligingsdiensten, waarmee de bescherming van klanten op het gebied van data en systemen verder wordt versterkt.

Het beschermen van data en netwerk-assets is een uitdaging voor internationale bedrijven, ongeacht de omvang, gezien de exponentiele groei van cyberbeveiligingsrisico’s. Legacy-systemen zijn niet in staat om volledige zichtbaarheid te geven in de netwerklagen en IT-systemen van bestaande zakelijke omgevingen. Bovendien kunnen zij de informatie niet in de context plaatsen die nodig is om de schaal en impact van beveiligingsbedreigingen te begrijpen.

Cisco FirePOWER NGIPS geeft organisaties gedetailleerd inzicht in al hun netwerklagen. Het biedt organisaties zicht op - en contextuele achtergrond over - gebruikers, infrastructuur en applicaties en beschermt het netwerk tegen bekende en onbekende bedreigingen: voor, tijdens en na een aanval.

Mark Hughes, president van BT SecurityBeveiliging gaat vooral over het overdenken van risico’s. Organisaties hebben nieuwe technologieën nodig om zich te wapenen tegen snel ontwikkelende cyberbedreigingen. Wij werken met toonaangevende partners om ons beveiligingsportfolio te versterken en organisaties te ondersteunen in dit continu veranderende landschap. Cisco’s FirePOWER NGIPS voegt sterke, aanvullende capaciteiten toe aan het arsenaal van beveiligingsoplossingen die onze klanten kunnen inzetten om hun kritische assets te beschermen en voorbereid te zijn op de toekomst.”
- Mark Hughes, president van BT Security

Over BT

BT stelt zich ten doel de kracht van communicatie in te zetten voor een betere wereld. BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in meer dan 170 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerkgebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT is actief met vijf divisies: BT Global Services, BT Business, BT Consumer, BT Wholesale en Openreach.

In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2015, rapporteerde BT Group een omzet van 17.979miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.645 miljoen Britse pond.

British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en New York.

Bezoek voor meer informatie over BT: www.btplc.com.

Over BT Security

BT Security bouwt voort op meer dan zeventig jaar ervaring met het helpen van organisaties overal ter wereld, opererend in verschillende sectoren, met het voorblijven van bedreigingen en om de complexiteit en onzekerheid rondom beveiliging te verminderen. Wij bieden end-to-end-diensten die onze klanten helpen bij het waarborgen van een goede beveiliging, in een tijd waarin beveiligingsbudgetten vaak niet in lijn zijn met het bedreigingslandschap.

De geavanceerdheid van onze beveiligingsactiviteiten zorgt ervoor dat wij ons volledig kunnen richten op onze assets, mensen en processen, en deze kunnen combineren met ons netwerk en onze beveiligingsintelligentie. Zo helpen wij onze klanten risico’s te vermijden. BT Security beschermt zowel BT als zijn klanten en bestaat uit een wereldwijd team van 1.300 beveiligingsexperts, 600 mondiale beveiligingsspecialisten en een professional services team van ongeveer 4.000 medewerkers.

BT Assure Threat Intelligence is onderdeel van het BT’s Assure Intelligence portfolio en bestaat uit de volgende diensten:

  • Assure Threat Monitoring
  • Assure Vulnerability Scanning
  • Assure Threat Defence
  • Assure Analytics
  • Assure Log Retention

Bezoek voor meer informatie over BT Security en het BT Assure portfolio: www.bt.com/btassure/securitythatmatters

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com