Nieuws

BT Assure Analytics wint Annual 2014 Global Excellence Award

(25 februari 2014)

De onderzoeks- en adviesgids Info Security Products Guide heeft BT Assure Analytics uitgeroepen tot winnaar van de tiende Annual 2014 Global Excellence Awards.

Info Security Products Guide Global Excellence AwardsDe onderzoeks- en adviesgids Info Security Products Guide heeft BT Assure Analytics uitgeroepen tot winnaar van de tiende Annual 2014 Global Excellence Awards in de categorie ‘Innovation and Enterprise Security’.

De awards erkennen beveiligings-en IT-leveranciers die geavanceerde, vernieuwende producten en oplossingen aanbieden die de lat hoger leggen op het gebied van beveiliging en technologie.

BT Assure Analytics is een analyse- en virtualisatiedienst die bedrijven van actuele informatie voorziet over de beveiliging van hun netwerk en infrastructuur. Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie maakt BT Assure Analytics het mogelijk om real-time problemen en patronen uit grote ongestructureerde datasets te analyseren. Hiermee brengt de oplossing potentiële real-time bedreigingen en problemen voor bedrijven in kaart en zorgt ervoor dat bedrijven op de juiste manier kunnen reageren bij veranderende omstandigheden. De dienst van BT heeft op dit moment wereldwijd al meer dan 150 bedrijven geholpen zich beter te beschermen tegen cyberaanvallen.

“Wij zijn trots op deze erkenning van Info Security Products Guide,” zegt Bas Burger, President US & Canada en Global Industry Verticals bij BT Global Services. “Het laat zien dat het klantbelang voor ons op de eerste plaats staat. Voor ons is deze award een bevestiging van onze toewijding naar onze klanten en hun beveiligingsbehoeften.”

Een lijst van alle winnaars is hier te vinden.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, BT Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
dennis.doodeman@bt.com