Nieuws

BT benoemt Dominiek Vandierendonck tot Sales Director Benelux

(11 maart 2014)

Dominiek komt van Belgacom, waar hij vice-president EBU International Business was

Dominiek Van DierendonckBT maakt vandaag de benoeming bekend van Dominiek Vandierendonck als sales director van BT in de Benelux. Hij rapporteert aan Joris van Oers, CEO van BT Benelux. Dominiek komt van Belgacom, waar hij vice-president EBU International Business was. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de divisies in Nederland, Luxemburg, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Voordat Dominiek in 2011 bij Belgacom startte, vervulde hij twaalf jaar lang meerdere senior functies in sales en general management bij AT&T. Zijn meest recente positie bij AT&T was vice-president voor Noord-Europa.

Hij begon zijn carrière in 1985 bij IBM als systems engineer. Dominiek vervolgde zijn carrière met senior functies in project-, sales-, business-en channel management.

Dominiek volgt Martin Maurits op, die sinds 2009 leiding gaf aan de salesafdeling van BT Benelux. Martin wordt vanaf 1 april country manager van BT’s activiteiten in Scandinavië.

BT heeft meer dan twintig jaar ervaring in de Benelux en biedt multinationals, grote private en publieke organisaties een uitgebreid portfolio netwerkgebaseerde IT-diensten, professional services en wholesale diensten. BT beschikt over meer dan 5.700 kilometer aan glasvezelnetwerk in Nederland en 1.100 kilometer aan glasvezelinfrastructuur in België. BT heeft ook een Network Operations Centre in Amsterdam, een dual datacenter-aanbod in Nederland, alsook datacentercapaciteit in België. BT opereert vanuit kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, BT Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
dennis.doodeman@bt.com