Nieuws

BT lanceert BT Netrix HiTouch, een nieuw touchscreen-apparaat voor de financiële markt

DC14-152 (11 april 2014)

Nieuw apparaat - geïntegreerd met de cloud - helpt traders om high-definition communicatie, specialistische apps en marktinformatie bij elkaar te brengen

Samenvatting

BT Netrix HiTouch Oreo angled with legs new screenBT kondigt BT Netrix HiTouch aan, een nieuw apparaat met touchscreen dat als controlecentrum dient voor de samenwerking tussen traders, hun klanten en tegenpartijen. Dankzij BT Netrix HiTouch kunnen zowel individuen als groepen in een zeer complexe, real-time omgeving snel communiceren.

Traders kunnen heel gemakkelijk profiteren van de honderden apps, feeds met marktgegevens en communicatiediensten die door de BT Radianz Cloud worden geleverd. Ook BT’s specialistische beursvloer en zakelijke spraak-, video- en conferencingdiensten zijn beschikbaar.

Netrix HiTouch integreert de applicaties op de schermen van de traders en in de Radianz Cloud. Het stelt traders in staat om toegang te krijgen tot marktinformatie en -onderzoek en deze te delen, te praten met hun klanten via gespecialiseerde communicatiediensten, gebruik te maken van high-definition audio- en videoconferenties (geschikt voor voor meerdere partijen), bestellingen en deals vast te leggen, en dit allemaal via één geïntegreerde desktop- en krachtige touchscreen-gestuurd apparaat. Dit scheelt kostbare seconden voor traders die snel beslissingen moeten nemen.

BT Radianz cloud is de grootste, beveiligde netwerkgemeenschap ter wereld voor de financiële dienstverlening. Het brengt duizenden instituten uit meerdere categorieën van de handelscyclus samen, waaronder banken, brokers, vermogensbeheerders en aanbieders van marktdata.

BT speelt al meer dan 30 jaar in op de behoeften van de financiële sector. Netrix HiTouch bouwt voort op BT’s 68.000 dealer boards die wereldwijd door financiële bedrijven gebruikt worden. Een op de drie traders is afhankelijk van BT Netrix dealer boards – en kent meer dan 68.000 gebruikers in 1400 trading rooms over de hele wereld.

Het volledige, Engelstalige persbericht is hier beschikbaar.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
E-mail: dennis.doodeman@bt.com