Nieuws

Persbericht: BT laat klanten profiteren van nieuwe hybride cloudoplossing

DC14-033 (30 januari 2014)

BT werkt met Cisco, Citrix en NetApp om InterCloud te integreren in Cloud Compute-diensten

Samenvatting

BT kondigt vandaag aan - in samenwerking met Citrix en NetApp - Cisco’s InterCloud-dienst te gaan ondersteunen. Hiermee verbreedt BT zijn Cloud Compute portfolio en verbetert de manier waarop klanten wereldwijd profiteren van zijn hybride cloud-oplossingen.

Ondanks dat organisaties zich in toenemende mate tot de cloud wenden om op een flexibele en kostenefficiënte manier IT-diensten te leveren, blijft de migratie van workloads tussen verschillende cloudomgevingen een uitdaging. Cisco’s onlangs gelanceerde InterCloud, gebaseerd op open standaarden en ondersteund door het Citrix CloudPlatform powered by Apache CloudStack, stelt bedrijven in staat om workloads, zoals storage, rekenkracht en applicaties, op een veilige manier te verplaatsen tussen verschillende cloudomgevingen.

BT werkte eerder al samen met Cisco, Citrix en NetApp om zijn Cloud Compute-dienstverlening te ontwikkelen en lanceren in zeventien Europese landen, Amerika, het Midden-Oosten en Afrika en Azië-Pacific.

BT Cloud Compute wordt momenteel gebruikt door bedrijven uit verschillende sectoren. Het stelt life sciences-bedrijven in staat wereldwijd samen te werken aan cruciale onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten, waardoor ze sneller nieuwe producten op de markt kunnen brengen. Ook gerenommeerde internationale advocatenkantoren gebruiken de dienst om klanten te voorzien van snelle toegang tot juridische- en marktkennis in Europa, het Midden-Oosten en Azië-Pacific.

Het volledige, Engelstalige persbericht vindt u hier.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com